fbpx
Kaupunkiuutiset

Kantolan liikenteeseen poikkeusjärjestelyjä

Kantolan alueella on ensi viikolla voimassa poikkeukselliset liikennejärjestelyt, kun brittiyhtye Iron Maiden esiintyy Kantolan tapahtumapuistossa keskiviikkona 29. kesäkuuta. Tapahtumaan odotetaan noin kahtakymmentätuhatta kävijää.

Myös tapahtumapäivää edeltävät ja heti tapahtuman jälkeen tapahtuvat rakennus- ja purkutyöt aiheuttavat muutoksia alueen liikennejärjestelyihin.

Alueella liikkujien kannattaa varautua liikenteen erikoisjärjestelyihin sekä noudattaa liikenteenohjaajien ja järjestyksenvalvojien ohjeita.

Kantolassa olevien liikeyritysten työntekijät, asiakkaat ja vierailijat voivat ajaa tonteille kerrottuaan liikenteenohjaajille asiansa.

Konsertin pääportti tulee sijaitsemaan Puusepänkadun päässä, portit aukeavat konserttiyleisölle klo 16. Konsertin arvioitu päättymisaika on noin klo 23.

Kantolan alue on pysäköintikieltoaluetta aikavälillä 27.6. klo 06–30.6. klo 03.

Vanajantie muutetaan aikavälillä 28.6. klo 24–30.6. klo 04 yksisuuntaiseksi Kantolankadun ja Myllärinkadun välillä ja sinne pääsee ajamaan ainoastaan keskustan suunnasta. Yksisuuntaisuuden vuoksi Vanajantielle ei pääse kääntymään Valtatie 10:lta.

Myllärinkatu on suljettu 27.6. alkaen Puusepänkadun risteyksestä, joten läpiajo ei ole mahdollista. Esimerkiksi ajo Sotkan teollisuuskiinteistölle tapahtuu 27.6. eteenpäin Myllärinkatua Vanajantien kautta.

Puusepänkatu on suljettu aikavälillä 28.6. klo 18–30.6. klo 06 kokonaan ajoneuvoliikenteeltä Luukkaankadun ja Lautatarhankadun väliltä.

Tapahtumapäivänä 29.6. konsertin loppumisen aikaan suljetaan liikenteeltä kokonaan seuraavat tiet (tapahtumayleisön kävelyreitti): Kantolankatu–Luukkaankatu–Puusepänkatu.

Autoilua suositellaan välttämään Kantolassa klo 22.00–02.00 välisenä aikana, kun konserttiyleisö purkautuu tapahtuma-alueelta.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset