fbpx
Kaupunkiuutiset

Katso tästä horoskooppi koko vuodelle 2022 – Lue, kuinka kaikki menee vihkoon työssä, rahassa ja rakkaudessa

AP Sarjanto Kuva: Toni Rasinkangas
AP Sarjanto Kuva: Toni Rasinkangas

Oinas. Heittäydyt alkuvuodesta hengelliseen etsintään ja kiinnostut itämaiden mystiikasta tai vaihtoehtohoidoista. Viimeistään toukokuussa todellisuus romahtaa niskaan kuin tiilikuorma, suitsukkeet lentävät roskikseen ja palaat harmaaseen arkeesi.

Härkä. Jupiter yhtyy Neptunukseen, joten nyt on otollista toteuttaa kauan haaveiltu remontti. Rahat kuitenkin loppuvat tai rakenteiden alta paljastuu pommi, ja kesken jäänyt työmaa tuijottaa sinua syyttävästi vielä pitkään. Puolisokin kommentoi kipakasti.

Kaksoset. Vuosi on työn kannalta suotuisa. Mitä sitä ihminen muuta kaipaisikaan kuin tätä oravanpyörässä juoksemista?

Rapu. Vapauden tuulet puhaltavat elämässäsi. Harmi vaan, ettei se kiinnosta ketään.

Leijona. Toimintaa uhkuva Mars liikkuu merkissäsi. Aloitat ryhtiliikkeen heti vuoden alussa, lopetat törpöttelyn ja ostat sukset. Valitettavasti lumet sulavat, joten hommaa Netflix.

Neitsyt. Alkukevään suuriin teemoihin kuuluu nautintojen arviointi uudelleen. Unohda kaikki mikä on kivaa ja maistuu hyvältä, niin voit kulkea nokka pystyssä ja perse piukkana.

Vaaka. Syksyllä huomaat olevasi mielenkiintoisen muutosvaiheen kynnyksellä. No mielenkiintoisen ja mielenkiintoisen, se on vähän makuasia.

Skorpioni. Statuksesi työyhteisössä on tavallista paremmalla tolalla, koska firman pikkujouluja ei voitu pitää. Älä herranjestas vaan ala järkkäämään mitään kesäjuhlia, joissa todellinen luonteesi taas kerran paljastuisi.

Jousimies. Kuuntele kehoasi. Jos sen viesti ei miellytä, niin älä sitten kuuntele.

Kauris. Koet, että sinut sivuutetaan omaa elämääsi koskettavissa tärkeissä päätöksissä. Et saa ääntäsi kuuluville ja ideasi ohitetaan hymähdyksillä. Ei mahda mitään.

Vesimies . Eroottinen vireesi on varsinkin alkukesästä korkealla. Sillä pelkällä vireellä ei valitettavasti suuria nautinnon huippuja saavuteta.

Kalat. Etenet urallasi kuin ohjus. Varoituksen sana: kaikkien maailman pääuskontojen mukaan kuolemanjälkeinen elämäsi ei tule näyttämään hyvältä. Mutta älä toki ihmeessä muuta tyyliäsi.

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset