fbpx
Kaupunkiuutiset

Kauhuromaanikilpailussa haetaan uusia kirjoittajia

Karisto julistaa alkaneeksi suuren kauhuromaanikilpailun. Kilpailussa haetaan kauhuromaania tai psykologista trilleriä, joka saa lukijan sydämen lyömään nopeammin ja nostaa hiukset pystyyn. Kauhua voi lähestyä joko lajitietoisesti tai pyrkiä yllättämään tuomariston.

Kilpailun tuomareina toimivat kauhukirjailija Marko Hautala, elokuvaohjaaja Joona Tena ja Kariston kustannustoimittaja Minna Klapuri.

– Kauhukirjallisuus oli Suomessa pitkään marginaali-ilmiö, vaikka kyseessä on vanha ja perinteikäs kirjallisuuden laji, kauhukirjailija Marko Hautala sanoo.

– Toivottavasti tämä kilpailu nostaa esiin uusia, kunnianhimoisia kirjoittajia!

 

Kilpailuun voivat osallistua niin aiemmin julkaisseet kuin julkaisemattomatkin kirjoittajat. Voittajakäsikirjoitus palkitaan 5000 euron palkinnolla. Kilpailun tulokset julkistetaan kesäkuussa 2019. Voittajateos julkaistaan vuonna 2020.

Käsikirjoituksen voi lähettää viestin liitetiedostona pdf-muodossa viimeistään 31.10.2018 osoitteeseen kustannusliike@karisto.fi. Viestin otsikoksi teksti ”Kauhuromaanikilpailu”.

Kilpailuun osallistutaan nimimerkillä, joten kirjoittajien tulee merkitä liitetiedostoon nimimerkki ja kirjoittaa nimi ja yhteystiedot varsinaiseen sähköpostisaatteeseen.

 

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset