fbpx
Kaupunkiuutiset

Kaukosäätimellä valoa kansalle!

Nykyisin vielä pimeän reitin esimerkiksi makuuhuoneesta wc-tilaan voi nykyisin valaista kaukosäätimellä, jonka asennukseen vaaditaan saman verran taitoa kuin lampun vaihtoon.

Samalla tavalla voi välttää pelkästään käsikopelolla valokatkaisimelta siirtymiseen omaan sänkyynsä, kun napsauttaa valot pois kaukosäätimellä vasta peiton alle siirtymisen jälkeen.

Erityisesti autojen käsihallintalaitteisiin erikoistuneen Finnreha-Handi Finland Oy:n turenkilainen toimitusjohtaja Pekka Sundelin otti yrityksensä maahantuontiin kodin sisävalaistuksen lisälaitteen, jossa ei tarvita erityisiä asennuksia tai tietokoneohjelmia sen helppouden vuoksi.

– Tässä paketissa on kaksi osaa; toinen pyöritetään lampunkantaan ja kaukosäädin jää käyttäjälle. Helppoa kuin mikä, Sundelin vakuuttaa.

Jos samaan huoneistoon asennetaan useampi kaukosäätimillä toimivia valopisteitä, niiden ohjaaminen onnistuu yhdellä kaukosäätimellä.

Lampunkantaan tulevaan osaan voi asentaa sekä perinteisen hehkulampun tai led-valon. Led-valo kuuluu kokonaispakettiin.

– Lisäosa vaatii lampulla kokonaisuutena hieman enemmän tilaa kuin perinteinen lamppu, mutta ledillä tilantarve vastaavasti pienenee, Sundelin selvittää.

Myynnissä on myös kauko-ohjauksella toimivia valaistusjärjestelmiä, joiden asentamiseen vaaditaan jo sähkömiestä.

– Helppous on tämän tuotteen paras puoli. Kun ammatikseen teen töitä apuvälinerintamalla, on tämä mainio lisä tässä tarjonnassa, asiakkaan tarpeiden mukaan autojen hallintalaitteita päätyökseen tekevän yrityksen toimitusjohtaja painottaa.

– Elämä helpottuu tälläkin tavoin, Sundelin vakuuttaa henkilökohtaisista kokemuksistaan pohjaten.

Tuotetta on myynnissä tällä hetkellä vain yrityksen Turengin toimipisteessä.

Senioripuhelin myös myyntiin

Pekka Sundelin otti maahantuontiin myös senioripuhelinmallin, jossa on merkittävän iso näyttö ja muita sellaisia ominaisuuksia, joita ei läheskään kaikissa senioripuhelimissa ole.

– Tähän malliin saa hätänumeron yhden näppäimen taakse, siinä on taskulamppu, kamera ja tekstiviestin lähettämisen ja vastaanottamisen mahdollisuus, Sundelin luettelee.

Erityistä on puhelimen pintamateriaali – tarramainen pinta estää puhelimen liukumista esimerkiksi kangaspinnalla tai kaltevalla pinnalla.

– Puhelimen putoamisen vaara on vanhuksilla ja liikuntarajoitteisilla usein isoa asia. Kun puhelin pysyy helposti esimerkiksi sylissä, sen käyttömahdollisuus on turvatumpi kuin liukkailla muovi- tai metallipinnoitteisilla puhelimilla, Sundelin kertoo, ja todistaa saman asian pyörätuolissaan istuen – puhelin ei lähde liukumaan reiden päältä.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset