Kaupunkiuutiset

Kauneimpia joululauluja kirkossa

1 860 henkilöä lauloi Kauneimpia joululauluja viime sunnuntaina Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan kirkoissa ja seurakuntataloissa. Jos vielä ei ennättänyt mukaan, on siihen adventin aikana vielä useita mahdollisuuksia.

Tulevana sunnuntaina 18.12. Kauneimmat joululaulut -tapahtumaan Hämeenlinnan kirkossa voi osallistua oman aikataulun mukaan kello 14–22 välillä. Tilaisuus rytmittyy tunnin välein laulettavalla Maa on niin kaunis -virrellä.

Jokaisen tunnin jakson aloittaa paikallinen musiikkivieras. Kello 14 esiintyy Hämeenlinnan mieskuoro, jonka johtaja Anneli Julén. Kello 15 vuorossa on laulaja-lauluntekijä Jukka Salminen ja kello 16 Vanajan kirkon kuoro Markku Sintosen johdolla.  Kello 17 kuullaan Vokaaliyhtye Piacerea, jota johtaa Taina-Maaria Rautasuo ja säestää uruilla Ari Lehtonen. Kello 18 kokoonpanossa Lauluvarpunen & Ystävät esiintyvät Marjuska ja Miikko Santala (laulu), Eeva Kunnas (huilu), Saila Märkjärvi (piano) ja Anastasia Soupios (tanssi). Kello 19 esiintyy Viihdekuoro Cantitores, kello 20 lyömäsoittaja Tiia Toivanen, jonka instrumenttina on vibrafoni. Viimeisellä kello 21 alkavalla tunnilla esiintyy pianisti Tuomas Nikkanen, jonka Hämeenlinnan Sibelius-seura palkitsi Sibeliuksen syntymäkotimitalilla tässä kuussa.

Kauneimpia joululauluja lauletaan tämän lisäksi vielä keskiviikkona 14.12. Vuorentaan kappelissa kello 18 sekä torstaina 15.12. ja tiistaina 20.12. kello 19 Vanajan kirkossa.

Kauneimmat joululaulut Hämeenlinnan kirkossa 18.12. klo 14–22.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Uusin Kaupunkiuutiset

19.9.2020

Fingerpori

comic

Päivän Hämeen Sanomat

22.9.2020