Kaupunkiuutiset Hämeenlinna

Kauppakeskuksissa on vilinää ja viihdettä Pimeän kaupan iltana – Voit tavata Risto Räppääjän tai nähdä Suomen komeimman artistin

Onko tässä Suomen komein artisti? Universal Musicin siipien suojaan otettu Paul Elias julkaisi viime vuoden puolella ensimmäiset singlensä. Kuva: Karri Harju

Goodmanissa Lapsiperheiden suosikkia Risto Räppääjää pääsee tapaamaan Suomalaisessa Kirjakaupassa kello 17, 18 ja 19 aina 15 minuuttia kerrallaan.

Tähtiaukion lavalla esiintyy kello 18, 19 ja 20.30 trubaduuri Pekka Mikkonen, joka tarjoilee rokkibiisejä ja Suomi-musaa eri vuosikymmeniltä.

 

Kello 18.30 ja 19.30 lavalle nousee tamperelainen tankotanssitaiteilija Terhi Tavi, joka tunnetaan tämän viehkeän ja akrobaattisen lajin taitavana esiintyjänä, kilpailijana ja opettajana.

Illan aikana kauppakeskuksessa on kasvomaalausta perheen pienimmille kello 17.30-20.30.

Tarjoushaukkana ja illan seremoniamestarina toimii tuttuun tapaan Thomas Boucht.

 

Tavastilassa on kasvomaalausta toisen kerroksen takaosan leikkipaikalla kello 17-20.

Kello 19 ja 20 esiintyy Suomen komeimmaksi artistiksi tituleerattu Paul Elias. Hän on helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä, joka rouheilla ja persoonallisilla kappaleilla päästää kuulijan mukaan herkän nuoren miehen sielunmaisemaan. Monilahjakas multi-instrumentalisti Paul osaa täyttää isonkin lavan yksin kitaransa kanssa. Universal Music Finlandin kanssa sopimuksen tehnyt artisti julkaisi ensimmäisen singlensä syksyllä 2018.

 

Lahjakorttien jahti on käynnissä koko illan ajan, sillä niitä on piilotettu kaikkialle Tavastilan myymälöihin ja aulatiloihin. Pimeän kaupan iltana on luvassa oranssina hehkuvia hintoja.

Seremoniamestarina on kaikkien tuntema Peter Petro.

 

Ilta huipentuu noin klo 22 alkavaan Hämeensaaren ilotulitukseen, jonka järjestää Hämeenlinnan kaupunkikeskustayhdistys.

 

Pimeän kaupan ilta Goodmanissa ja Tavastilassa pe 22.2. klo 22 asti.

Koko perheen suosikkiin Risto Räppääjään voi törmätä kirjakaupassa.

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset