fbpx
Kaupunkiuutiset

Kaupunginvaltuutettu pitää käsityöblogia

Tämän viikon netistä poimittu blogi on mehukekkerit.net, joka takaa löytyy vihreiden kaupunginvaltuutettu Veera Jussila. Hämeenlinnalainen Jussila esittelee sivulla itsensä käsityö- ja ompelubloggaajaksi, tekstiilialan markkinointiassistentiksi ja kahden lapsen äidiksi. Mehukekkerit on ompelu- ja neulontablogi, jota on höystetty lapsiperheen elämän koukeroilla ja kasvisruokailulla.

 

Jussila jakaa blogissaan ohjeita ompeluun, kaavoitukseen, kaavojen muokkauksen, neulomiseen, virkkaukseen, kasvisruokailuun, kierrätykseen, ekologiseen elämään ja itse tehtyyn arkeen. Välillä reissataan ja liikutaan koko perheen kanssa tapahtumissa. Myös Hämeenlinnan alueen tapahtumat ja matkailukohteet on huomioitu. Mehukekkereille on myös oma YouTube-kanavansa, jonka videoissa jaetaan ohjeita tyllihameen ompelemisesta nokkosten ryöppäämiseen.

 

Paikallinen Teesaari-yhtye ilahdutti ystäviään julkaisemalla vuodenvaihteessa videon Laulan pois rakkauslaulut. Tyylikästä suomenkielistä poppia ja rockia soittavaan kokoonpanoon kuuluvat Tuomas Saari, Marko Vinnari, Timo Salo, Perttu Piiroinen ja Osku Paappanen.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset