fbpx
Kaupunkiuutiset

Kaupunkiuutisten lauantain lehti siirtyy varhaisjakeluun

Hämeenlinnan Kaupunkiuutiset jaetaan helmikuun 3. päivästä alkaen viikonloppuisin jo aamujakelussa yhdessä aamun päivälehtien, muun muassa Hämeen Sanomien kanssa.

Hämeen Sanomien liitteenä aikaisemmin julkaistu Asuntosanomat siirtyy helmikuussa osaksi Kaupunkiuutisia. Asuntosanomia jaetaan tammikuussa vielä kahtena lauantaina Hämeen Sanomien liitteenä.

Hämeen Sanomien tilaajille Kaupunkiuutiset tulee jatkossa lauantain lehden väliin omana julkaisunaan. Ne taloudet, jotka eivät ole Hämeen Sanomien tilaajia, saavat Kaupunkiuutiset jatkossakin erillisenä jakeluna varhaiskannossa jo aamulla. Poikkeuksena mainoskieltotaloudet, joihin lehteä ei jaeta.

Kaupunkiuutisten jakelumäärä pysyy nykyisellään.

– Tämä on jakeluorganisaation kannalta järkevä ratkaisu, koska pystymme jakamaan Kaupunkiuutiset aamukannossa myös niihin talouksiin, joihin ei tule tilattuna Hämeen Sanomia tai muita päivälehtiä, Hämeen Sanomien myyntijohtaja Mika Sutinen perustelee Kaupunkiuutisten siirtymistä viikonloppuisin varhaisjakelun piirin.

– Tästä hyötyvät myös ilmoitusasiakkaat ja lehden lukijat, kun viikonlopun ilmoittelu on kuluttajien nähtävillä jo aamuvarhaisella, Sutinen huomauttaa.

Muutosten syynä on Suomen Suoramainonta oy:n ilmoitus lopettaa suoramainosten välittäminen lauantaijakeluihin helmikuun 2018 alussa.

Keskiviikon Hämeenlinnan Kaupunkiuutisten jakelussa ei tapahdu muutosta.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset