fbpx
Kaupunkiuutiset

Hämptonissa puhutaan: Kaupunkiuutisten vahvistus Iiro-Pekka Airola on nykyään teeveeruudussa – Hän melkein voitti Heikoin lenkki -ohjelman

Televisiovisailu veti vakavaksi jopa aina hymyileväisen Iiro-Pekka Airolan. Kuva: Anja Heikkilä

Kaupunkiuutisissa syksyn työskennellyt toimittaja Iiro-Pekka Airola testasi, kuinka pitkälle televisiokisailussa voi päästä.

Hän osallistui Heikoin lenkki -telkkariohjelmaan.

Kuvaukset tehtiin jo liki vuosi sitten, ja ensi esitys oli vappuna. Kaupunkiuutisten tietoon Airolan tv-visailutausta tuli kuitenkin vasta Heikoin lenkki -uusinnan myötä. Toki tiedossa on ollut miehen loistava yleissivistys, mutta yllätyksenä tuli innostus telkkarivisailuihin.

Heikoin lenkki -formaatti kuuluu maailman suurimpiin tv-ohjelmiin. Siinä yhdistetään tietokilpailu ja taktikointi. Kisassa yksi kilpailijoista voi voittaa jopa 20 000 euroa.

Ohjelman alun kahdeksan kilpailijan ryhmä harvenee kierros kierrokselta heidän äänestäessään mielestään heikoimman lenkin kilpailusta ulos.

Kysymyksiä ladotaan nopealla tahdilla, joten helpotkin kysymykset voivat vaikuttaa vaikeilta.

Ohjelmaa juontaa naseva Riku Nieminen.

Airola pääsi Niemisen kynsiin kisailussa. Hän eteni aina finaalikierrokselle asti, mutta harmillisesti toinen kilpailija vei täpärästi voiton Airolan nenän edestä. Airola joutui poistumaan studiosta tyhjin käsin.

Airolaa on muuten lykästänyt hyvin, sillä Hämeenlinna pitää miehen tiukasti otteessaan. Airola aloittaa maanantaina Hamkissa viestintäasiantuntijana. Tulevaisuudessa Hamkin tiedotus on hyvissä käsissä.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset