Kaupunkiuutiset

Kaurialan irtaimistoa huutokaupataan

Hämeenlinnan kaupunki myy Huutokaupat.com-verkkohuutokaupassa sisäilmaongelmaisen Kaurialan koulun monipuolista irtaimistoa.

Kaupunki haluaa edistää kiertotaloutta myymällä käytöstä poistettua sisäilmaongelmaisen Kaurialan koulun irtaimistoa verkkohuutokaupan kautta. Kaupungin huutokauppaamissa kohteissa on paljon erilaisia kalusteita, keittiökalustoa, puutyökoneita sekä klassisia koulupulpetteja. Mukana on myös hieman erikoisempia kohteita, kuten hätäsuihku ja wc-istuimia.

Huutokaupat.comin julkisen sektorin myyntipäällikkö Hannu Kuusiniemi kertoo, että huutokauppaaminen on monesti erinomainen tapa saada ylijääneet tavarat uuteen käyttöön:

– Kunnilta ja kaupungeilta jää usein monenlaista irtaimistoa ylimääräiseksi ja tarpeettomaksi. Julkisen verkkohuutokaupan kautta tavarat löytävät helposti uudet omistajat, eikä niitä tarvitse jättää turhaan lojumaan käyttämättöminä.

Kaurialan koulun irtaimistoa dokumentoitiin osana Hämeen ammattikorkeakoulun EU-rahoitteista Rakentamisen kiertotalous kunnissa -hanketta. Tavoitteena oli löytää käyttökelpoista irtaimistoa, joka voisi jatkaa eloansa käytöstä poistamisen sijaan.

Huutokauppakohteet myydään ilman lähtöhintoja eniten tarjoavalle. Huutokaupat päättyvät perjantaina 22.6.

Linkki huutokauppailmoituksiin: https://huutokaupat.com/hameenlinnan-kaupunki

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset