Kaupunkiuutiset

Kaurialan koulu muuttaa Myllymäkeen

Purkuun menevän Kaurialan koulun toiminnot siirtyvät syksyllä ammattikorkeakoulun Metsola- ja Tapiola-rakennuksiin Myllymäkeen. Entisissä ammattikoulun tiloissa aloittaa opiskelun lähes 500 oppilasta. Myllymäki toimii väistötilana siihen saakka, kunnes uusi koulurakennus valmistuu Kaurialaan. Metsolan ja Tapiolan muutostöiden takia Visamäen väliaikainen päiväkoti muuttaa huhtikuussa vieressä olevaan HAMKin rakennukseen.

Päiväkoti kouluksi

Lasten ja nuorten lautakunta päätti tiistaina, että Ruununmyllyn päiväkoti remontoidaan koulukäyttöön. Rakennus on ollut yli puoli vuotta tyhjillään sisäilmassa ilmenneiden ongelmien takia ja lapset ovat olleet koulun pihalla olevissa parakeissa sekä Kutalan päiväkodissa. Jatkossa Ruununmyllyn lapset on tarkoitus sijoittaa Kutalan ja Siirin päiväkoteihin. Tulevaisuutta varten Ruununmyllyn kaavassa on varattu tontti päiväkoti-koulukokonaisuudelle.

Lanula teki kokouksessaan päätöksen myös Tarvasmäen päiväkodin lakkauttamisesta elokuun alussa. Nykyisen päiväkodin viereiselle tontille on nousemassa yksityinen päiväkoti, jota pitää palvelusetelituottajaksi hyväksytty Coronaria Päivähoito oy. Tarvasmäen henkilökunta sijoitetaan kaupungin muihin päiväkoteihin.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset