fbpx
Kaupunkiuutiset

Keikkapäivä kutsuu livemusiikin pariin

Ystävänpäivänä 14.2. Valtakunnallinen Keikkapäivä kutsuu ihmiset mukaan livemusiikin pariin jo seitsemättä kertaa. Keikkapäivä tarjoaa ilmaisia keikkoja halki Suomen ja mukana on musiikkia modernista kansanmusiikista poppiin ja maalailevasta ”mies ja kitara”- tunnelmoinnista punkkirymistelyyn.

Seitsemännessä Keikkapäivässä on mukana 11 klubia: Klubi, Olympia-kortteli ja Vastavirta-Klubi Tampereelta, Gong Turusta, Seinäjoen Rytmikorjaamo, Jyväskylän Lutakko, Korjaamo, Nosturin Elmun Baari, Tavastia ja Bar Loose Helsingistä sekä Hämeenlinnan Suisto-klubi.

Mukana ohjelmistossa ovat muun muassa Elias Gould, Pekko Käppi, Leo, Laura Moisio, Kuumaa, Kaita Isäri Seppälä ja Supreme Havoc. Suisto-klubilla lauteille nousevat Tähtiportti -bändikilpailun voittaja sekä TBA.

– Tää on niin hyvä, ilmaiseksi kovia bändejä ja hyvää menoa. Käytännössä Keikkapäivä mahdollistaa, että kaikki pääsee keikalle ympäri Suomen. Mahtavaa, että tästä on saatu valtakunnallinen ja ennen kaikkea toimiva perinne, enemmän on enemmän! hehkuttaa Suomen rock-klubien liiton hallituksen jäsen ja Lahden Finlandia-klubin ohjelmapäällikkö Samppa Rinne pohtiessaan Keikkapäivän vakiintunutta perinnettä.

 

Valtakunnallista Keikkapäivää koordinoi Suomen rock-klubien liitto ry, joka toiminnallaan ajaa klubien etuja ja pyrkii vahvistamaan livemusiikin merkitystä ja arvostusta. Liitto muistuttaa myös lauantaina 3.2. ensimmäistä kertaa Euroopassa järjestettävästä Open Club Daysta, jolloin Nosturi ja Rytmikorjaamo avaavat ovensa uteliaille toiminnasta kiinnostuneille.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy klubien omilta nettisivuilta.

Keikkapäivä Suisto-klubilla 14.2.

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset