fbpx
Kaupunkiuutiset Hämeenlinna

Keinukamarissa juhlistettiin vappua tanssin merkeissä – Toista kertaa järjestetyt tanssit vetivät jälleen väkeä

Keinukamarin vapputansseista on tullut odotettu tapahtuma niin talon oman väen kuin lähialueen asukkaiden kesken. Kuva: Heli Karttunen
Keinukamarin vapputansseista on tullut odotettu tapahtuma niin talon oman väen kuin lähialueen asukkaiden kesken. Kuva: Heli Karttunen

Hyvinvointikeskus Keinukamarin monitoimitilassa järjestettiin tiistaina tunnelmalliset vapputanssit.

Musiikista vastasivat Pysäkin Kulttuurikaaren vapaaehtoiset, joiden joukosta löytyi myös pari miespuolista tanssittajaa juhlan naisväen iloksi.

– Järjestämme vapputanssit nyt toista kertaa. Aiemmin pidimme toukokuussa kevätjuhlat, mutta päätimme siirtää juhlat vappuun, Keinukamarin ohjaaja Tarja Lehtonen kertoo.

 

Tänä vuonna tansseissa oli mukana arviolta 80 henkeä, kun viime vuonna heitä oli noin sata. Vapun kunniaksi tarjolla oli 40 litraa simaa sekä 130 munkkia.

– Tätä on odotettu tosi pitkään. Vuoden mittaan minulta on jo monta kertaa kyselty, onko juhlissa varmasti omatekoista simaa ja munkkeja tarjolla.

 

Pikkujärventiellä sijaitsevassa hyvinvointikeskuksessa on kaksi dementiaosastoa, tuettua asumista sekä ihan tavallisia vuokralaisia. Juhlista tiedotettiin talon sisällä sekä lähiympäristössä.

– Keinukamari on kehittynyt hyväksi yhteisöpaikaksi. Ihmiset, jotka asuvat yksin, voivat tulla tänne viihtymään. Täällä on paljon toimintaa myös eri järjestöjen puolesta.

Talon kevätjuhlat järjestettäneen jatkossakin vappuna.

– Koen, että tämä on yksi tähtihetkistämme. Tämä on yhteisöllinen tapahtuma, jonka kaupunki tarjoaa ja jota kehitämme toiveiden mukaan. Ensi vuodeksi tarvitsisimme ainakin lisää tanssittajia, Lehtonen vinkkaa.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset