Kaupunkiuutiset

Keittokehotus Turengissa jatkuu

Verkostoveden klooraus ja keittokehotus jatkuvat Turengissa. Turengin Kuumolan vedenottamon talousveden tutkimuksissa on todettu pieni määrä suolistoperäisiä bakteereita raaka- ja verkostovedessä. Alueelle on annettu juoma- ja ruoanvalmistukseen käytettävän veden keittokehotus aina 12.11.2014 asti. Keittoaika on 5–10 minuuttia.

Vesijohtoverkoston klooraus aloitettiin torstaina 13.11. Turengin, Rastikankaan, Harvialan ja kirkonkylän alueella. Kloorausta jatketaan toistaiseksi. Uudet verkostovesinäytteet otetaan maanantaina.

Vedenjakelua jatketaan Keskuskeittiön säiliöstä Tuuvingin edustalla (Tapailankuja 4). Teboilin (Tapionkuja 1) sekä Harvialan koulun (Sääjärventie 43) pihalla on lisäksi miehittämättömät vedenjakelupisteet. Tuuvingin pihalla olevassa jakelupisteessä on miehitys arkisin klo 7–21 ja viikonloppuna klo 9–19 lyhyitä taukoja lukuunottamatta.

Lisätietoa: www.janakkala.fi.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset