Kaupunkiuutiset

Kesäkausi käynnistyy Iittalan Lasimäellä

Iittalan kesäkausi avautuu juhlavasti Lasimäellä lauantaina 6.6. Kesäkauden avauspäivänä Lasimäki tarjoaa ohjelmaa kaiken ikäisille.

Lasimuseolla on keräilijöille lasin tunnistusta klo 11–15. Museoon on vapaa pääsy tapahtumapäivänä. Iittala Ouletissa voi koetella tietojaan lasinvalmistuksen työvälineiden tunnistamisessa ja osallistua samalla arvontaan.

Lasimäen ravintolassa koko perhe herkuttelee noutopöydästä ja laavulla on tarjolla pikkunälkään makkaraa ja savunmakuista maissia.

Kultasuklaan myymälässä sadalle ensimmäiselle on mukavana tupaan tuliaisena luvassa salmiakkisuklaalevy.

Taiteen ystäviä hemmotellaan jo 27. kertaa avautuvassa Naivistit Iittalassa -näyttelyssä Vanhan puukoulun Pikku-Ainolassa. Naivistinäyttelyssä on myös saatavana kesän erikoisuutena Sibelius-aiheinen, Petra Heikkilän Suurmies -teoksesta valmistunut postikortti ja erikoismerkki.

Myös Iittalan XVIII Taidekirjapäivä Iittalan kirjastossa klo 12 juhlistaa suomalaista taidetta.

Keramiikkapaja Anubiksessa naivistitaiteilija Markku Mäki on työnsä ääressä savidreijalla ja paikalla vierailevat osallistuvat lisäksi lahjakorttiarvontaan.

Vihreässä talossa myös Wola, tekstiili- ja lahjaliike, houkuttelee design-tuotteillaan.

Mirankukassa kesäkukka- ja perennapuoti on parhaimmillaan ja pienet tipuset sekä Mirkku-karitsa seurueineen ovat lasten rapsuteltavana.

Iittalan Kirja- ja Paperikaupan kesäkirppis kutsuu aarteenmetsästäjiä ja tapahtumalauantaina kirjakauppa järjestää myös i-torille lapsille touhutorin.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset