fbpx
Kaupunkiuutiset

Kesäteatteriin tulossa äärimmäistä hauskuutta

Suomi nauraa! -kesäkiertue on odotettu stand up -rupeama. Kiertue vierailee 15 kaupungissa Rovaniemeltä Helsinkiin 16.7.–26.8.

Kesäteattereiden ja konserttisalien lavoille nousevat kulman kuumin ja puumin pimu Heli Sutela, perhearjen intellektuelli André Wickström, kansanjoukkojen kiihkeästi rakastama vikkeläkielinen Jaakko Saariluoma, ruokoton maahanmuuttajien sumutorvi Ali Jahangiri sekä fyysisten tunteenpurkausten ja piruettien supersankari Mika Eirtovaara.

– Kiertuekokoonpano on poikkeuksellinen, sillä yhtä kokeneen esiintyjäkaartin on voinut tähän asti nähdä yhtä aikaa samassa illassa vain Finlandia-talolla, Hartwall Arenalla tai muilla suurimpien kaupunkien suurimmilla lavoilla. Tällä kokoonpanolla on niin paljon tv- ja radiotöitä ja muita suurprojekteja, että on suoranainen ihme, että kiertueesta saatiin näin laaja. Kesäkiertueesta on haaveiltu vuosia, mutta en uskaltanut unelmoidakaan näin mahtavasta porukasta, kiertueen vastaava tuottaja Antti Jäänvirta hehkuttaa.

Kuka tahansa kesäkiertueen esiintyjistä olisi erittäin kiinnostava myös sooloesiintyjänä. Nyt äärimmäinen hauskuus on viisinkertaistettu. Tämä suomalaisen komiikan dream team ottaa yleisönsä haltuun yli 10 000 keikan kokemuksella.

Suomi nauraa! -kesäkiertue on kuuma, villi, hyvännäköinen ja kostea – koe se omin aistein. Kiertueen tuottaa Suomen Stand Up Club.

Esityksen kesto 2h, sisältää väliajan. K-15.

Liput Hämeenlinnan keikalle Ticketmasterista.

Suomi nauraa! -kesäkiertue Hämeenlinnan uudessa kesäteatterissa pe–la 29.7. ja 30.7. klo 19.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset