Kaupunkiuutiset Hämeenlinna

Kesätoimintaa lapsille

Hämeenlinnan Tarmon yleisurheilu- ja liikuntaleikkikoulut alkavat 4.6. Kaurialan kentällä.
Tähtiseura-statuksen saavuttaneen Tarmon yleisurheilukouluryhmien toiminnassa keskitytään reippaaseen menoon ja tekemiseen.

Hämeenlinnan Tarmon yleisurheilu- ja liikuntaleikkikoulut käynnistyvät Kaurialan kentällä tulevana maanantaina.

Liikuntaleikkikoulussa kirmaavat 3–6-vuotiaat. Liikuntaleikkikouluikäiset lapset ovat erittäin oppimisherkässä iässä, ja tämän ikäisille lapsille laadukas, ohjattu liikunta on oivaa, varsinkin yleisurheilun parissa.

Liikuntaleikkikoulussa kokeillaan rohkeasti yleisurheilun kaikkia lajeja mukavasti yhdessä toimien ja leikin varjolla. Liikuntatunnit painottuvat onnistumisen elämyksiin, yhdessäoloon sekä vauhdikkaaseen menoon. Liikuntatunneilla juostaan, hypätään, heitetään ja liikutaan hurjaa kyytiä temppuradoilla. 3-6-vuotiaat kehittyvät huimaa vauhtia, ja Tarmolaiset haluavat olla mukana tukemassa tätä kehitystä.

7–16-vuotiaille suunnattujen yleisurheilukouluryhmien toiminnassa keskitytään reippaaseen menoon ja tekemiseen. Lapsille ja nuorille annetaan mahdollisuus niin harrastaa kuin kilpailla. Yleisurheilulajeja opetellaan monipuolisesti, ja toiminta tukee myös muiden lajien harrastamista monipuolisuutta painottaen.

Ryhmien aikataulut ja tietoa kortteliyleisurheiluryhmistä on nähtävillä Tarmon kotisivuilla. Ryhmiin voi vielä ilmoittautua Hämeenlinnan Tarmon sivustolla: hameenlinnantarmo.sporttisaitti.com.

Hämeenlinnan Tarmon yleisurheilu- ja liikuntaleikkikoulut starttaavat 4.6.2018 alkaen Kaurialan kentällä.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset