fbpx
Kaupunkiuutiset

Kesätyösetelin haku käynnistyi

Hämeenlinnassa nuorten kesätöiden saantia helpotetaan kesätyösetelillä. Kesätyöseteli on Hämeenlinnan kaupungin maksama tuki työnantajalle, joka palkkaa kesätyöhön 15–24 -vuotiaan, vuosina 1994–2003 syntyneen hämeenlinnalaisen nuoren 1.5.–30.8.2018 välisenä aikana.

Kesätyöseteleitä on jaossa 280 kappaletta ja niiden haku käynnistyi tiistaina.

Kesätyöseteliä käytettäessä työnantajana voi olla yritys tai yhdistys, jolla on y-tunnus, mutta kunta, yksityistalous, perhe tai yksityinen henkilö eivät voi toimia työnantajia. Yksi työnantaja voi palkata kesän ajalle korkeintaan neljä nuorta työsetelillä ja nuorelle käteen jäävän nettopalkan on oltava vähintään 500 euroa.

Kaupunki edellyttää, että työpäiviä on kyseisen ajanjakson aikana oltava vähintään kolme viikkoa.

 

Kesätyösetelin saadakseen nuoren tulee itse etsiä työnantaja ja täyttää kesätyösetelin hakulomake hänen kanssaan. Käytettävissä on yksi kesätyöseteli henkilöä kohden. Hakulomakkeita voi tulostaa tai hakea 13.2.2018 alkaen Hämeenlinnan Ohjaamosta (Turuntie 4) ma–to klo 10–15 sekä työllisyysohjaaja Sari Järviseltä pitäjien palvelupisteistä erillisen aikataulun mukaan.

Täytetty hakulomake tulee palauttaa Hämeenlinnan Ohjaamoon tai työllisyysohjaaja Sari Järviselle. Mukana tulee olla henkilöllisyystodistus.

Kesätyöseteliin liittyvät tiedustelut: työllisyysohjaaja Sari Järvinen, puh. 03 621 2626, sari.h.jarvinen@hameenlinna.fi tai Ohjaamo Hämeenlinna, puh. 03 621 2628 / 050 563 3804 tai ohjaamo@hameenlinna.fi.

Lisätietoja aiheesta löytyy Hämeenlinnan kaupungin nettisivuilta.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset