Kaupunkiuutiset

Keskustelua, draamaa, musiikkia

Mitä seurakunnassa tapahtuu? Mistä siellä puhutaan? Miten ja mihin minä voin osallistua? Vastauksia tarjoaa puheen, keskustelun, draaman, stand upin ja musiikin täyteinen Suurempaa Kuin… -seurakuntatapahtuma kaikenikäisille. Tapahtuma järjestetään 1. ja 2.10. Poltinahon seurakuntatalossa ja Hämeenlinnan kirkossa.

Viikonlopun aikana viihdytään, virkistytään ja tullaan puhutelluiksi musiikista ja draamasta sekä käsitellään evankelisluterilaisuuden ydintä ja sen peruskysymyksiä.

Aikuisille suunnattu ohjelma tarjoaa pureskeltavaa luennoilla ja keskustelutilaisuuksissa.

Ohjaaja ja käsikirjoittaja Arto Myllärinen kumppaneineen esiintyy teemalla Pientä ja köyhää lauantaina Poltinahon seurakuntatalossa ja Hämeenlinnan kirkossa.

Lapsille on omat touhu- ja hartaushetkensä yhtä aikaa aikuisten ohjelman kanssa, ja kouluikäiset saavat kokoontua musiikki- ja raamattuhetkien parissa.

Nuorille suunnatussa Suuressa seikkailussa lavalle nousevat stand up -koomikko Mikko Vaismaa ja muusikko Ida Bois.

Lauantain päättää Elämää suurempaa -ilta Poltinahon kirkkosalissa musiikin, puheen ja rukouksen merkeissä sekä nuorisokuorojen laulu Yösoitossa Hämeenlinnan kirkossa.

Sunnuntaina Hämeenlinnan kirkon täyttää kaikenikäisille suunnattu perhemessu teemalla Suuremman suojassa. Viikonloppu huipentuu Pekka Laukkarisen gospelkonsertti Hämeenlinnan kirkossa.

Tapahtuma on ruokailuja lukuun ottamatta ilmainen.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset