fbpx
Kaupunkiuutiset Hämeenlinna

Kaupunginjohtaja, ylilääkäri ja kokemusasiantuntijat paneelikeskustelussa – Asiaa yksinäisyydestä ja keinoista yhteisöllisyyden edistämiseksi

Hämeenlinnan kaupunginjohtaja Olli-Poika Parviainen on mukana paneelikeskustelussa, jonka aiheena on yksinäisyys. Kuva: Miika Kangasniemi
Hämeenlinnan kaupunginjohtaja Olli-Poika Parviainen on mukana paneelikeskustelussa, jonka aiheena on yksinäisyys. Kuva: Miika Kangasniemi

Joka kolmas aikuinen kokee yksinäisyyttä usein tai jatkuvasti. Miten yksinäisyys näyttäytyy Hämeenlinnan kaupungin, sairaanhoitopiirin ja järjestöjen arjessa? Mitä meistä jokainen voi tehdä edistääkseen yhteisöllisyyttä lähipiirissään?

Tiistaina 23.11. Hämeenlinnan pääkirjaston lavalla järjestetään kaikille avoin Yhdessä yksin -paneeli, johon tulevat keskustelemaan Hämeenlinnan kaupunginjohtaja Olli-Poika Parviainen, nuorisopsykiatrian ylilääkäri Tiina Tuominen (KHSHP), Hämeen Setlementin kehittämispäällikkö Marianna Roine sekä Hämeen Setlementin vapaaehtoinen Juhani Heino.

Jokainen voi kokea yksinäisyyttä

Idea paneelin järjestämiseen lähti uuden naapuriapusovellus Commun perustajilta. Tapahtuman järjestäjä ja Commun perustaja Karoliina Kauhanen uskoo, että madaltamalla kynnystä pyytää ja antaa apua jokainen voi tehdä oman osansa oman ja lähipiirinsä hyvinvoinnin eteen.

– Meistä jokainen voi kokea yksinäisyyttä esimerkiksi uudessa elämäntilanteessa, Karoliina Kauhanen kertoo.

– Yhdessä tekeminen on mielestäni paras keino luoda omia turvaverkostoja.

Kysymyksiä voi lähettää ennakkoon

Panelisteille voi lähettää kysymyksiä ennakkoon sähköpostitse company@commuapp.fi tai sosiaalisen median kautta Facebookissa tai Instagramissa.

Tapahtuman järjestävät Commun perustajat Karoliina Kauhanen ja Sami Ekmark yhteistyössä Hämeenlinnan pääkirjaston kanssa.

Tapahtuman virallinen sivu Facebookissa ja Vanamokirjastot.fi.

Yhdessä yksin -paneelikeskustelu Hämeenlinnan pääkirjastossa tiistaina 23.11. kello 17.30–18.30. Vapaa pääsy.

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset