fbpx
Kaupunkiuutiset

Kiitelty enkElination vierailee Rengiassa

Klassisen oopperalaulajakoulutuksen saanut Elina Siirala muutti Lontooseen vuonna 2008 ja rakastui rockin ja metallin voimaan. Tuloksena syntyi bändi enkElination, jonka Siirala perusti marraskuussa 2011.

Vuonna 2012 Siirala yhdisti voimansa kitaristi Shadow Vengerin kanssa, ja tämä yhteistyö on nostanut enkElinationin soundin uudelle tasolle. Viimeisimpänä bändiin ovat liittyneet rumpali Ben ja basisti Julia. Musiikissa yhdistellään metallia, sinfonisia elementtejä, goottivivahteita ja valtoimenaan tulvivia melodioita.

Soitettuaan useita keikkoja Lontoossa ja sen lähialueilla, enkElination julkaisi ensimmäisen EP:nsä syyskuussa 2012. Virallinen musiikkivideo Tears of Lust julkaistiin keväällä 2014 ja huhtikuussa enkElination esiintyi yhdessä Van Canton kanssa Underworld-klubilla, Lontoon keskeisellä vaihtoehtomusiikin areenalla.

Bändin debyyttialbumi Tears of Lust julkaistiin heinäkuussa 2014 ja on kerännyt loistavia arvosteluita ympäri Eurooppaa. EnkElination soitti myös Bloodstock festivaalilla elokuussa ja kiersi Iso-Britanniaa loppuvuodesta. Bändin tuleviin keikkoihin lukeutuvat muun muassa Dames of darkness festivaali Wolverhamptonissa, sekä Lankafest Suomessa.

Suomen vierailun toinen keikka on Rock Bar Rengiassa, Rengossa pe 10.7.2015.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset