fbpx
Kaupunkiuutiset

Kirjastoissa 
e-kirjakampanja

Suomen yleisissä kirjastoissa järjestetään 4–24.7. Koko kansa lukee -kampanja, jonka tarkoituksena on tutustuttaa suomalaiset kirjastojen e-kirjatarjontaan. Kampanjan aikana kolme e-kirjaa on vapaasti ladattavissa kirjastokortin numerolla ja tunnusluvulla.

E-kirjan lainaamiseen tarvitset vain verkkoyhteyden, kirjastokortin numeron ja tunnusluvun. Niillä pääset lainaamaan e-kirjoja Vanamo verkkokirjaston kautta Ellibs-palvelusta. Kirjoja voi lukea tablettitietokoneella, tietokoneella tai älypuhelimella.

E-kirjoja voi lukea selaimessa yhtä helposti kuin avaisi nettisivun. Tällöin kuitenkin tarvitset jatkuvan nettiyhteyden. Kirjat voi myös ladata omalle tietokoneelle, tabletille tai älypuhelimelle, jolloin voit lukea kirjoja myös paikassa, jossa internet ei ole käytettävissä.

Kirjasto tarjoaa kampanjan aikana opastusta e-kirjojen lainaamisessa ja lukuohjelman lataamisessa Hämeenlinnan pääkirjastossa (Lukiokatu 2). Opastusajat ovat maanantaina 4.7. klo 10–12, tiistaina 5.7. klo 16–18, torstaina 14.7. klo 16–18 sekä perjantaina 15.7. klo 10–12.  Opastuksiin ei tarvita ajanvarausta. Voit ottaa oman laitteesi mukaan. Ota myös kirjastokorttisi mukaan.

Kirjastossa tarjottavan e-kirjojen opastuksen lisäksi voit törmätä kirjaston e-opastajiin näiden päivien aikana myös kirjaston ulkopuolella – torilla, rautatieasemalla, kauppakeskuksessa ja puistoissa.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset