Kaupunkiuutiset

Kirjaston syksyn kurssit käynnistyvät

Hämeenlinnan pääkirjastossa järjestetään syksyllä opetusta tietokoneiden ja tablettilaitteiden käytössä. Viiden kokoontumiskerran verkkostarteissa opetellaan tietokoneen käytön perusasiat, perehdytään internetin palveluihin ja tiedonhakuun netistä sekä tutustutaan muun muassa sähköpostiin. Kurssit on jaoteltu eritasoisille käyttäjille. Verkkostarttilaiset kokoontuvat keskiviikkoisin alkaen 21.9.

Torstai-iltaisin tietokonetaitoja voi tulla opettelemaan myös tumpelokurssille, jossa edetään rauhalliseen tahtiin. iPadin tai Android-tabletin omistajille on tarjolla kahden tunnin perehdytyskursseja, joilla käydään läpi laitteiden perustoiminnot, painikkeet, kosketusnäytön käyttö, asetukset ja sovellusten lataaminen. Tablettikurssit tiistaisin klo 13–15.

Kursseille voi ilmoittautua to 1.9. klo 10 alkaen joko kirjaston infopisteessä (Lukiokatu 2) tai puhelimitse (puh. 03 621 3040). Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssit ovat maksuttomia. Lisätietoja kursseista saa kirjastoista ja Vanamo-verkkokirjastosta.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset