fbpx
Kaupunkiuutiset Hämeenlinna

Kirjastosta kausikortteja lainaksi viikoksi kerrallaan - Kortilla pääsee maksutta eri kohteisiin

Kausikortilla muun muassa pääsee tutustumaan maksutta Palanderin taloon. Arkistokuva AP sarjanto

Hämeenlinnan kaupunginkirjastosta voi nyt lainata viikoksi kausikortteja, joilla pääsee maksutta Hämeenlinnan teatteriin, salibandyotteluun, Sibeliuksen syntymäkotiin tai Palanderin taloon.

Hämeenlinnan teatterin kausikortilla pääsee katsomaan teatterin omia esityksiä ensi-iltoja lukuun ottamatta. Lainattava kausikortti oikeuttaa yhteen pääsylippuun, joka lunastetaan teatterikorttia esittämällä teatterin lipunmyynnissä (Keinusaarentie 5). Teatterin kausikortin voi lainata vain Hämeenlinnan pääkirjaston asiakaspalvelusta, jonne se myös palautetaan.

Pääkirjastosta voi myös lainata kausikortin Steelersin miesten salibandyliigan runkosarjan kotiotteluihin kaudella 2019–2020.

Lainaus ja palautus asiakaspalvelussa

Lisäksi kirjastoista saa lainaksi kausikortteja, jotka oikeuttavat maksuttomaan sisäänpääsyyn Hämeenlinnan kaupunginmuseon kohteisiin. Kaupunginmuseon kohteista Skogster on ilmainen, mutta kirjastosta lainattava kortti oikeuttaa vapaan pääsyn myös Palanderin taloon ja Sibeliuksen syntymäkotiin. Kaupunginmuseon kausikortteja saa lainaksi sekä pääkirjastosta että lähikirjastoista.

Kausikortit lainataan ja palautetaan aina kirjaston asiakaspalvelussa. Niitä ei siis voi palauttaa automaateilla. Kaikilla kausikorteilla on viikon laina-aika, mutta toiveena on, että asiakas palauttaa kortin heti, kun ei enää tarvitse sitä, jotta mahdollisimman moni pääsee hyötymään kausikorteista.

Kausikortteja ei voi varata eikä uusia. Kausikorttien saatavuustiedon voi tarkistaa Vanamo verkkokirjastosta (asiasana ”kausikortti”) tai kirjaston asiakaspalvelusta. Asiakas voi lainata vain yhden kausikortin kerrallaan.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset