fbpx
Kaupunkiuutiset

Kirkolta vinkkejä ikääntyvien ihmissuhteisiin

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan vanhustenviikon tilaisuus, Suhteessa sovussa, tarttuu suorapuheisesti ikääntymisen haasteisiin.

Vinkkejä ikääntyvien ihmissuhdevaikeuksiin antavat Kirsti Ijäs ja Juhani Muilu. He istuvat pohtimaan suhdetta vanhenevaan itseen ja läheisiin sekä tarinoivat elämän rajallisuudesta ja kiitollisuudesta. Heidän keskusteluaan rytmittävät Tuula Salinin ja Kari Koivun lausumat runot. Vaikeista kysymyksistä huolimatta keskustelun sävy on lämmin ja tulevaisuuden toivoon luottava. Tilaisuudessa musisoi nuorisotyönohjaaja Marko Kylväjä. Keskustelua luotsaa perheneuvoja Outi Elovaara.

Vanhustenviikon tilaisuus järjestetään tiistaina 6.10. kello 13 keskusseurakuntatalossa. Ennen tilaisuutta on eläkeikäisten ruokailu kello 11.30–12.30 ja tilaisuuden jälkeen kello 14.30 nautitaan iltapäiväkahvit. Tilaisuus on maksuton, lounaan hinta on 6,20 euroa.

Tilaisuutta voi seurata suorana verkkolähetyksenä osoitteessa: Hämeenlinnanseurakunnat.fi/suora.

– Haluamme kehittää mahdollisuuksia osallistua seurakunnan tilaisuuksiin, vaikka ei pääsisikään paikanpäälle. Verkkolähetyksen kautta tilaisuutta pääsevät seuraamaan myös ikäihmisten omat lapset, jotka haluavat syventää ymmärrystään siitä, mitkä kysymykset ikääntyvän mieltä voivat painaa, viestintäpäällikkö Mikko Hieta kertoo.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset