Kaupunkiuutiset

Kirstulan silta taas avoinna henkilöautoille

Viranomaisten veivaaminen Kirstulan sillan ajo-oikeuden kanssa sai uusimman käänteen kuluvalla viikolla, kun sillalle annettiin henkilöautoille ajolupa tästä lauantaiaamusta alkaen.

Raskasta liikennettä ei sillalle edelleenkään sallita linja-autoja lukuun ottamatta.

Hämeenlinnan kaupunki ja Uudenmaan Ely-keskus neuvottelivat tehostetusta talvikunnossapidosta ja joukkoliikenteen sujuvuuden turvaamisesta sekä tästä aiheutuvasta kustannusjaosta. Lopputuloksena oli henkilöautoliikenteen salliminen Kirstulan sillalla.

Pälkäneentiellä sijaitseva Kettumäen silta on purettu. Tialle rakennetaan uusi silta heinäkuun loppuun mennessä. Liikenne viereisellä Kirstulan sillalla kiellettiin, kun lähinnä raskas kuorma-autoliikenne käytti painorajoitettua siltaa välttääkseen kiertotien käytön.

Kiertotieopastus moottoritien ja maantien 130 kautta säilyy ja sitä tehostetaan Pälkäneentiellä Hattulantien pohjoispuolella. Kiertotietä suositellaan käytettävän ruuhkien välttämiseksi.

Hämeenlinnan kaupunki ja Uudenmaan Ely-keskus korostavat liikenteen turvallisuuden huomioimista ja varovaisuutta Kirstulan sillalla ja lähikaduilla ja -teillä.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset