fbpx
Kaupunkiuutiset

Koivupirtin porukka haastaa kaikki tanssimaan hula hulaa

Vaikka valtakunnallinen Hula Hula Suomi -tempaus huipentuikin Yleisradion juhannuslähetykseen, se ei estä tanssimisen jatkumista. Hämeen Tukikodin asukkaat haluavat nyt haastaa kaikki kaupungin ja miksei muunkin Suomen asumisyksiköt bailaamaan yhdessä Robinin Hula Hula -hitin tahdissa..

– Olemme tanssineet koivupirttiläisten kanssa hula hulaa pitkin kesää Juuli Jokisen ohjauksessa ja asukkaat ovat olleet siitä ilmeisen inspiroituneita, lähihoitaja Marianne Sarkkila kertoo.

– Siitä syntyi ajatus, että olisi mukava innostaa muitakin vastaavia ryhmiä liikkumaan, tanssimaan ja nauttimaan vuorovaikutuksesta toisten kanssa.

Vuorentaan entisessä vanhainkodissa Marssitiellä toimiva Hämeen Tukikoti Oy tarjoaa tehostettua palveluasumista sekä työ- ja päivätoimintaa kehitysvammaisille nuorille, aikuisille sekä alaikäisille lapsille.

Hula hula on tarjonnut iloa ja piristystä päivän rutiineihin.

– Elämä täällä on usein ihan tavallista arkea. Osa asukkaista lähtee päiväksi työtoimintaan muualle ja osa työskentelee täällä olevassa verstaassa, Sarkkila sanoo.

– Muina aikoina järjestetään ulkoilua ja tekemistä erilaisten harrastusten parissa. Asukkaat ovat innostuvat ihan pienistäkin asioista. Heidät on helppo saada mukaan tekemään kaikkea mahdollista mukavaa.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset