Kaupunkiuutiset

Kolmen päivän hulinat Hämeenlinnassa

Lapsen oikeuksien päivän teema on tänä vuonna Lapsella on oikeus leikkiin. Päivän kunniaksi päiväkodeissa järjestetään babydiscot ja valmistetaan joulukoristeita lähiseudun joulupuihin ripustettavaksi.

Perheet ovat tervetulleita Kauppakeskus Goodmaniin torstaina 20.11. klo 14–18 Lapsen oikeuksien päivän tapahtumaan. Tempauksen aikana valmistuu lasten ja vanhempien teos Yhteinen maapallo, ja työpajassa tehdään kierrätysmateriaaleista joulukoristeita ohjaajien avustuksella.

Hämeenlinnan torin kuusi koristellaan perjantaina 21.11. klo 9–11 välillä. Perjantai-iltana torilla vietetään Kaupunkikeskustayhdistyksen järjestämää koko seudun yhteistä joulunavaustapahtumaa alkaen klo 18.

Hulinat jatkuvat Kuperkeikka-ARXantain merkeissä ARX-talossa 22.11. klo 10–14, os. Keinusaarentie 1. Työpajoissa koristellaan pipareita, tehdään kuperkeikkoja ja joulukoristeita. Nukketeatteri Sampon konsertista Joulu tulla jollattaa nautitaan klo 12 alkaen. Riimikissa karkuteillä -näyttelyssä seikkaillaan kissamaisissa tunnelmissa. HAMKin opiskelijat ovat mukana tapahtumassa ja MLL Hämeenlinnan yhdistys pyörittää kahvilaa. Tapahtuma on maksuton.

Lapsen oikeuksien päivän hulinat tuottavat yhteistyössä Hämeenlinnan varhaiskasvatus ja Lasten ja nuorten kulttuurikeskus ARX.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset