Kaupunkiuutiset

Konkarit kehuvat uutta tapaamispaikkaa

Mallinkaisten koulun pihapenkeillä istui tyytyväisiä ja leppoisia motoristeja toiseksi viimeisessä kesän kokoontumisessa. Kaikki toivovat, että tältä erää jo päättyneet kokoontumisajot jatkuvat ensi vuonna.

– Tämä on hyvä homma, ilman muuta peukkuja Mallinkaisten koululle kokoontumispaikkana, tervakoskelainen Stellan Lukinmaa kiitteli.

Jarmo Aho oli tullut paikalle kolmatta kertaa Lopelta ja haluaa ehdottomasti tulla ensi kesänäkin.

Erkki ”Roope” Koskinen Turengista kertoi, että hän on ajanut Hondallaan tänä vuonna lähes 9 000 kilometriä, vähän vähemmän kuin normaalisti. Äskettäin hän oli juuri tullut Norjan-reissulta.

– Kun vaihdoin pyörän viisi vuotta sitten, mittarissa oli 4 200 kilometriä ja nyt sillä on ajettu 58 000 kilometriä.

Hämeenlinnasta saapunut Jorma Holttinen ajelee pienelle vuoden 1969 Suzukilla, joka on kuin mopo.

– Olen ajanut moottoripyörällä jo 59 vuotta. Toivon, että tapaamiset Mallinkaisilla jatkuvat, tänne tulee mielellään, hän hymyili.

Hämeenlinnasta niin ikään tullut Jouni Airasmaa kertoi harrastaneensa moottoripyöräilyä kohta 50 vuotta. Nyt alla on 1600-kuutioinen Yamaha.

– Tämä pyörä taitaa jäädä viimeisekseni. Tänä vuonna olen tehnyt enää vain pieniä reissuja, hän tuumasi.

Kaikki motoristit kehuivat, että Mallinkaisten koululla on hyvät ja viihtyisät tilat, ja paikka on sopivan syrjässä. Tiekin on mukavan mutkainen moottoripyörälle, siinä pääsee kunnolla kurvailemaan ja renkaat kuluvat muualtakin kuin keskeltä.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset