fbpx
Kaupunkiuutiset

Korokoru tarjoaa yksilöllisiä asusteita

Erikoistuminen on pätevä selviytymiskeino kovasti kilpaillulla alalla. Hämeenlinnassa toimiva korujen, asusteiden ja ja naisten vaatteiden erikoisliike Korokoru löysi vahvuutensa oman maahantuonnin kautta. Muista suomalaisliikkeistä ei vastaavia tuotteita löydy.

– Koruja tuomme Aasiasta, vaatteita Italiasta. Meillä on suorat kontaktit valmistajiin. Tämä näkyy asiakkaalle suoraan hinnoittelussa, sillä kun välissä ei ole rahastavia toimijoita, yrittäjä Jarmo Eskola sanoo.

Helmikuussa Tiiriön Prisman kiinteistössä ovensa avannut yritys on löytänyt asiakaskuntansa yksilöllistä ja persoonallista pukeutumista suosivista ihmisistä. Teräs- ja hopeakorujen lisäksi erilaiset asusteet, huivit, naisten vaatetus ja laukut muodostavat ydintoiminnan. Naisten vaatetuksen osuus on korostunut.

– Kohtuullinen hinta ja hyvä laatu eivät ole toisiaan poissulkevia tekijöitä. Omaleimaisuuden taustalla on myös voimakas panostus laatuun, Eskola vakuuttaa.

Siskonsa Riina Eskolan kanssa pyörittämän yrityksen vahvuudeksi on Jarmon Eskolan mukaan noussut valtavirrasta erottuvien asusteiden tarjonta–kaikki eivät halua pukeutua tiuhaan tahtiin vaihtuvien kansainvälisten ketjujen mallistojen mukaan.

– Osa naisista arvostaa sitä, että voi valita ”omannäköisensä” tuotteen, eikä kulkea massojen mukana. Meillä on tarjolla myös kaikkia kokoja pienistä suurimpiin, Riina Eskola kertoo.

Varsinkin pellavasta valmistetut kesämekot ovat nyt asiakkaiden suosiossa.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset