Kaupunkiuutiset

Kouluruokaa tarjotaan vanhemmille

Ekaluokkalaisen vanhempi, kiinnostaako sinua mitä lapsesi syö koulussa? Tekme Oy ja Linnan Ateriapalvelut Oy kutsuvat vanhemmat ruokailemaan kouluille perjantaina 25. elokuuta.

Vanhempien kouluruokapäivä järjestetään, jotta lasten ja nuorten vanhemmilla olisi mahdollisuus päästä tutustumaan kouluruokailuun oikeassa ympäristössä. Ajatuksena on myös kiinnittää vanhempien huomiota kouluruokailun merkitykseen lasten päivittäisessä jaksamisessa. Vanhempien kouluruokapäivä on tarkoitus järjestää aina syksyisin juuri koulunsa aloittavien vanhemmille.

Kaupungin sivuilla olevan tiedotteen mukaan yhteistyö koulujen kanssa sujui viime kerralla mallikkaasti ja kouluilta toivotaan apua ilmoittautumisten keräämisessä esimerkiksi Wilma-ohjelman kautta sekä tapahtumasta tiedottamista esimerkiksi kouluun tutustumisen yhteydessä. Ilmoittautumiset ja erityisruokavaliot ilmoitetaan 11. elokuuta mennessä osoitteeseen paivi.lindholm@tekme.fi.

Tekme ja Linnan Ateriapalvelut toimivat lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäjinä suositusten mukaisen kouluruoan tuottajana ja palvelun tarjoajana. Kouluruokapäivän aterian vanhemmille tarjoaa Tekme.

Koulujen syyslukukausi alkaa torstaina 10. elokuuta, syyslomaa vietetään maanantaista sunnuntaihin 16.-22.10. ja lukukauden viimeinen työpäivä on perjantaina 22. joulukuuta. Loman jälkeen koulu alkaa 8. tammikuuta.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset