Kaupunkiuutiset

Köyhä tyttö ja rikas poika

Onnenonkija

Ohjaaja Ville Jankkeri

Pääosissa Minka Kuustonen, 
Olavi Uusivirta, Pamela Tola, 
Emmi Parviainen, Taneli Mäkelä, 
Pirkko Hämäläinen, Mikko Kouki

Marja (Minka Kuustonen) on lifestylebloggaaja, jonka elämästä katsoja saa ensin hurmaavan ruusuinen kuvan, kunnes selviää, että hän asuukin Raisiossa vanhempiensa nurkissa ja on velkaa joka puolelle. Marja Aurora -blogissa hänen elämänsä on toisenlaista: skumppaa, vaatteita, lomia.

Kun Marja törmää turkulaiseen Olaviin (Olavi Uusivirta) alkaa tapahtua. Julkisuutta pakoileva Olavi on rikas perijä, joka haluaa eroon suvustaan ja elää mahdollisimman tavallisesti juuri sitä elämää mistä Marja haluaa pois. Vaikka rakastuminen on epäuskottavaa ja hiukan kipinätöntä, toistensa maailmoihin tutustuminen luo herkullisia tilanteita ja samalla muuttaa molempia henkilöitä.

Onnenonkija on mielenkiintoinen elokuva, sillä se on yhtä aikaa aikuisten satu ja elokuva tästä ajasta. Elokuvassa yhdistellään vastakohtia ja kärjistetään sopivasti. Myös visuaalisuus toimii. Minka Kuustonen on erinomainen Marjana, loistavia ovat myös Emmi Parviainen hänen ystävänään ja Mikko Kouki örveltävänä kotibileiden isäntänä. Taneli Mäkelä tekee Marjan isänä taitavan vähäeleisen roolin.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset