Kaupunkiuutiset

Kuka on Suosikkikirjailija?

Hämeenlinnan Kaupunkiuutisten ja kirjakauppa Kirja & Idean perinteinen kirjailijoiden itsensä kirjoittama esittelysarja kirjauutuuksista on päättynyt.

Jokainen lukija voi äänestää suosikkikirjailijaansa ja -kirjaansa lähettämällä sähköpostin tai postikortin 15.12. mennessä.

Kaikkien äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan kolme kirjapakettia (3 kirjaa). Kirjat on noudettavissa Kirja & Idean myymälästä Goodmanin kauppakeskuksesta. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti ja nimet julkaistaan Kaupunkiuutisissa 17.12. ilmestyvässä lehdessä.

Vastaukset osoitteella: kaupunkiuutiset@hameensanomat.fi tai postikortilla Hämeenlinnan Kaupunkiuutiset, Kirjailija, PL 207, 13110 Hämeenlinna.

He kirjoittivat

Muistin virkistämiseksi ohessa kaikkien kuluvan syksyn aikana esittelytekstin kirjoittaneiden kirjailijoiden nimet ja heidän kirjansa:

Olli Jalonen, Miehiä ja ihmisiä, Leena Lehtolainen, Kuusi kohtaus sadusta, Tuija Lehtinen, Armon aika, Tapani Bagge, Havannan yö, Virpi Hämeen-Anttila, Yön sydän on jäätä, JP Koskinen, Gabrile Hullo keskiyön kestit sekä Lumottu lelutehdas, Kirsti Ijäs, Valoa vanhuuteen, Eero Ojanen, Lapsen filosofia, Patrik Berghäll, Viimeinen kaukopartiomies, Vera Vala, Villa Sibyllan kirous, Nina Hurme, Hatuntekijän kuolema, Riitta Jalonen, Aatos ja Sofian linnut, Anni Kytömäki, Kultarinta.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset