fbpx
Kaupunkiuutiset

Kuka on suosikkinäyttelijä?

Yleisö päättää lähiviikkojen aikana, kuka on Hämeenlinnan Teatterin suosikkinäyttelijä vuosimallia 2015. Yleisöäänestys järjestetään viidennen kerran.

Hämeenlinnan Teatterikerhon ja Kaupunkiuutisten yhteistyössä järjestämän vuoden suosikkinäyttelyn äänestyksen ovat aikaisemmilla kerroilla voittaneet Aku Hirviniemi, Liisa Peltonen, Harri Ekonen ja viimeksi Ritva Oksanen.

Yleisöäänestyksestä on kyse juuri vuoden 2015 esityksistä, ei näytäntökausista. Yleisö voi äänestää ketä tahansa tämän vuoden aikana Hämeenlinnan Teatterin lavalla esiintynyttä näyttelijää ja taiteilijaa. Teatterin näytäntökausittain jakama Aku patsas annetaan vain teatteriin henkilökuntaan kuuluvalle taiteilijalle.

Tämän vuoden aikana esitettyjä näytelmiä ovat olleet muiden muassa Sibelius – kohtalon yhteydet, Tie Mekkaan, Humiseva Harju, Havannan kuu, Carola – ei aina käy niin kuin haaveillaan, Kalle Aaltonen, Kaninkolo ja Silmälläpidettävät.

Yleisöllä on suorastaan runsauden pula ehdokkaista, kun esimerkiksi Ilkka Heiskanen, Lasse Sandberg, Kirsi-Kaisa Sinisalo, Birgitta Putkonen, Johanna Reilin, Mikko Töyssy, Katariina Kuisma-Syrjä, Turkka Mastomäki, Saska Pulkkinen, Markus Virtanen, Lotta Huitti ja Maiju-Riina Huttunen ovat rooleissaan hurmanneet katsojansa.

Yleisöäänestys on käynnissä 15. joulukuuta. Jokainen voi äänestää vain kerran. Äänestää voi joko sähköpostitse (kaupunkiuutiset@hameensanomat.fi) tai lähettämällä postikortin osoitteella: Hämeenlinnan Kaupunkiuutiset, ”Suosikkinäyttelijä”, PL 207, 13110 Hämeenlinna.

Yleisöäänestyksenohjeet sekä näyttelijöiden nimiluettelo löytyvät tässä lehdessä julkaistussa erillisestä ilmoituksesta.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset