Kaupunkiuutiset

Kuka on Vuoden näyttelijä?

Hämeenlinnan Teatterin näytäntövuosi on jälleen siinä vaiheessa, että on katselijoiden on aika valita Vuoden 2016 suosikkinäyttelijä.

Valinnalla halutaan korostaa sitä laadukasta työtä, mitä Hämeenlinnan Teatterissa tehdään sekä oman väen että vierailijoiden voimin.

Keväisin tapahtuvassa Aku-patsaan jaossa ovat mukana vain teatterin vakinainen henkilökunta.

Kuka onkaan vuorossa tänä vuonna, sitä on aika kysyä suurelta yleisöltä. Hämeenlinnan Kaupunkiuutisten ja Teatterikerhon yhteistyössä järjestämässä yleisöäänestyksessä ovat mukana teatterin omat näyttelijät sekä kaikki vierailijat. Valintaperusteina ovat kuluvan vuoden kevätnäytäntökauden ja syysnäytäntökauden näytelmät ja niissä esiintyneet taitelijat.

Esiintyjien nimiluettelo löytyy sivun 18 suosikkinäyttelijä-ilmoituksesta.

Hämeenlinnan Teatterin historian ensimmäinen vuoden suosikkinäyttelijä oli Aku Hirviniemi vuonna 2011. Vuonna 2012 vastaavan tittelin sai Liisa Peltonen, seuraavat valinnat osuivat Harri Ekoseen sekä Ritva Oksaseen ja viime vuonna Lasse Sandbergiin.

Tämän vuoden ohjelmistossa ovat olleet muiden muassa Miehiä ja ihmisiä, Kultalampi, Kalle Aaltonen, Kalenteritytöt, Finnhits ja Älä jätä sinua yksin.

Äänestää voi joko postikortilla tai sähköpostitse. Sähköpostiin tai korttiin on liitettävä lähettäjän nimi ja osoite.

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan viisi pääsylippua Hämeenlinnan Teatterin kevätkauden esityksiin. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja heidän nimensä julkaistaan Kaupunkiuutisissa.

Äänestää voi vain kerran. Äänestysaika päättyy 18.12.

Vastaukset voi lähettää sähköpostitse: kaupunkiuutiset@hameensanomat.fi tai postikortilla Hämeenlinnan Kaupunkiuutiset, ”Suosikkinäyttelijä”, PL 207, 13110 Hämeenlinna

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset