fbpx
Kaupunkiuutiset

Kulmilta

1Aulangon golfklubin seniorit järjestivät lauantaina 12.9. Hugo-kentällä perinteiseksi tulleen hyväntekeväisyyskilpailun. Nyt kuudennen kerran järjestetty suosittu tapahtuma oli saanut paikalle kauniiseen syyssäähän 88 pelaajaa. Tänä vuonna kuten myös kolmena edellisenäkin lahjoituskohteena on ollut Koivikko-koti. Kahden ensimmäisen vuoden tuotoilla seniorit lahjoittivat 30 keinutuolia Hämeenlinnan vanhainkoteihin. Tilaisuudessa Koivikko-kodin johtaja Riikka Koivisto kertoi Koivikko-kodin toiminnasta ja siitä kuinka tärkeä osa lahjoituksilla on kodin toiminnalle. Hämeenlinnan ikihyväntekijä ”Pikku-Pena” Pentti Nyholm johti yhteislaulua ja kertoi myös seuraavasta Koivikko-kodille järjestettävästä tilaisuudesta, joka on kirkkokonsertti 5. joulukuuta Vanajan kirkossa klo 19. Aulangon golfklubin senioreiden puheenjohtaja Simo Mikkola oli tyytyväinen runsaaseen osallistujamäärään ja kiitteli kaunista säätä, joka on edellytys onnistuneelle ulkoilmatapahtumalle. Kilpailuna pelattiin 9-reikäinen scramble ja sen voittivat Markku Savela ja Heikki Mäittälä nettotuloksella 31. Tilaisuudessa arvottiin myös lukuisia yritysten ja yksityisten lahjoittamia palkintoja.

2Päivärinteen palvelukodin vakituiset asukkaat sekä päiväkeskuksen asiakkaat saivat nauttia kuluvalla viikolla hevosseurasta. Hattulalainen hevosalan yrittäjä Katja Kannisto vieraili 12-vuotiaan Välkkeensä kanssa tiistaina Päivärinteen pihamaalla valtakunnalliseen kummihevostoimintaan kuuluvassa tapahtumassa. Välke sai hellyttää ja ainakin viikon naposteltavat, kun talon väki otti lämpimästi vastaan eläinvieraansa sekä hoitajansa. Tapahtuma on osa valtakunnallista kummihevostoimintaa, jossa hevosyrittäjät piristävät kummiyhteisöjensä arkea loppuvuoden aikana. Katja Kannistolla on kummiyhteisönä Päivärinteen palvelukodin lisäksi Pekolan koulu. Koululaiset pistäytyvät tallilla, mutta Kannisto vie sovittuna ajankohtana hevosen myös koululle. Myös Päivärinteen asukkaat vierailevat syksyn aikana Kanniston tallilla. Palvelutalossa on ainakin parina päivänä viikossa erilaista virkistysohjelmaa, kun vapaaehtoisjärjestöt ja yksityiset ihmiset järjestävät erilaisia tapahtumia kuorolaulusta päivätansseihin. Henkilökunnan mukaan tällainen virkistystoiminta on erittäin antoisaa arkitoimien keskellä.

3Keramiikkataiteilija Markku Mäki Iittalan Anubis-pajasta paljastaa, että vannoutunut poikamiestarina on häneltä nyt ohi. Ukkomieheksi hänet rengasti Nella Mäki. Herra ja Rouva Mäki nauttivat häämatkasta Välimeren saaristossa lähellä Sardiniaa ja Korsikaa. Hyvä meininki. Häämatkalla on seikkailtu niin maalla, merellä kuin ilmassa, onnellinen aviomies kertoo. Mäki tunnetaan muun muassa tekemästään peukkupatsaasta, jonka hän on muotoillut jo monena vuonna Kaupunkiuutisille jaettavaksi eniten peukkuja kauden aikana saaneelle HPK-pelaajalle.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset