fbpx
Kaupunkiuutiset

Kulmilta

1 Hämeenlinnan Latu järjesti 13. joulukuuta koko perheen lyhtyvaelluksen Aulangon ulkoilumajalta Karhuluolalle. Karhuluolalla lapset saivat tavata joulupukkia ja jättää tälle lahjatoivomukset. Retkeilymajan luona kodalle oli järjestetty nuotiotulet, ja osanottajilla oli mahdollisuus nauttia retken jälkeen riisipuuroa, glögiä ja grillimakkaraa. Tapahtumaa saatiin viettää upeissa talvisissa olosuhteissa, sillä maassa oli lunta ja lämpötila oli nollan tienoilla. Tapahtuma on saavuttanut vankan suosion vuosien varrella merkittävänä lapsiperhetapahtumana Hämeenlinnassa. Tänäkin vuonna kävijöitä oli arviolta kolmesataa.

2 Pääterveysaseman vuodeosaston potilashuoneet saivat joululahjaksi kellot, kun Lions Club ­Hämeenlinna Tawastin edustajat Martti Merviö ja Kari Rantsi luovuttivat seinäkellot henkilökunnan edustajille. Vastaanottajina olivat ylilääkäri Vesa Koivisto sekä palvelukoordinaattorit Jaana Hirva ja Virva Roive. Kyseessä oli tietysti Leijona-kellot, kuinkas muuten.

3 Veteraaneista löytyy myös vetreitä liikkujia, sillä Pauli Hyvärisen vetämän jumpparyhmän nuorimmaiset ovat 88-vuotiaita, vanhimmat jo 95 vuotta täyttäneitä. Jumpparyhmä on kokoontunut nyt tasan 20 vuotta Hämeenlinnan uimahallilla. Tiistaina uidaan ja perjantaina on kuntosalin vuoro. Kaikki 20 vuotta ovat Hyvärisen johdolla jumpanneet Esko Hietamies, Antti Jahkonen ja Veikko Silosuo. Aika velikultia hekin!

4Lions Club Hämeenlinna/Birger järjesti kummiklubinsa Lions Club ­Hämeenlinna Tawastin avustuksella marraskuun lopussa Auta lasta, auta perhettä -keräyksen Hämeenlinnan Prismassa. Kauppaan sisään tuleville asiakkaille jaettiin lentolehtinen, jossa kerrottiin keräyksen taustoja. Vapaaehtoisesti asiakas saattoi ostaa kauppakierroksellaan yhden ylimääräisen tuotteen, jonka sitten lahjoitti keräykseen. Lahjoituskärryihin kertyi monenlaista tavaraa, mm. nokkamukeja, puurohiutaleita, säilykkeitä, sukkia ja hygieniatarvikkeita. Lahjoitetut tuotteet vietiin suoraan Kanta-Hämeen Perhetyölle, joka jakoi avun eteenpäin apua tarvitseville perheille.

Sotainvalidien Veljes­­­-liiton perustamisesta ­ tulee 18.8.2015 kuluneeksi 75 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Veljesliitto muistaa Lapuan Kankureiden korkealaatuisella, lämpimällä shaalilla 100-vuotiaita sotainvalidijäseniään sekä niitä sotainvalideja, joiden haitta-aste on 100 prosenttia. Sotainvalidien Veljesliiton Kanta-Hämeen piiri luovutti viime tiistaina Hämeenlinnan Ilveskodissa shaalit 100-vuotiaalle Matti Kurjelle sekä sotainvalideille Pauli Ellisaarelle ja Tuomo Idmanille.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset