Kaupunkiuutiset

Kulmilta

1 Autiotalot vei jälleen perinteisen joulutervehdyksensä Kanta-Hämeen keskussairaalan lapsipotilaille. Petri ja Juha Aution lahjoittamat, hartaasti toivotut pelit lapsille ja nuorille vastaanotti vs. apulaisosastonhoitaja Liisa Luoma. Autiotalot lahjoitti yrityskumppaneilleen varatut joululahjarahat hyödyllisempään tarkoitukseen nyt jo neljännen kerran. Peleistä on iloa sairaalan pienille ja vähän isommillekin lapsille pitkäksi aikaa.

2Joulupuu-lahjakeräys oli jälleen menestys. Joulupuu on Hämeenlinnan Nuorkauppakamarin ja Hämeenlinnan sosiaalitoimistojen yhteistyössä järjestämä hyväntekeväisyyskampanja, jonka tarkoituksena on kerätä joululahjoja niille Hämeenlinnan seudun lapsille, joiden osoitetta Joulupukilla ei välttämättä ole. Kampanja järjestettiin Hämeenlinnassa nyt seitsemättä kertaa. Tänä vuonna lahjoja saatiin lähes 1400. ”Ihmisten halu auttaa lapsia ja nuoria sai hämeenlinnalaiset liikkeelle. Lahjat tulevat monessa perheessä todella tarpeeseen, ja Hämeenlinnan Nuorkauppakamari ja Hämeenlinnan kaupungin sosiaalitoimi haluavat kiittää lämpimästi kaikkia keräykseen osallistuneita tahoja”, projektipäällikkö Risto Ahorinta Hämeenlinnan Nuorkauppakamarista kiittelee. ”Yrityslahjoituksista haluamme erityisesti kiittää Bio Marilyniä, Tähtirantaa, Kultakeskusta, Old Labelsia, Catwalkia, Metsäkonepalvelua ja Hämeen Konttoritekniikka, sekä Goodmania ja K-Citymarket Tiiriötä tilojen antamisesta. Lisäksi haluamme kiittää CGI:n Hämeenlinnan yksikköä ja Sako Oy:tä henkilökunnan järjestämistä keräyksistä.” Joulupuu-lahjakeräys tullaan järjestämään jälleen ensi vuoden joulukuussa.

Hämeenlinnalainen tuotantoyhtiö Helomedia Oy on tuottanut ja luovuttanut joululahjaksi esittelyvideon kahdelle paikalliselle yhteistä hyvää edistävälle toimijalle. Kissakoti Kattilan toimintaa esittelevä video sekä Panssarimuseon rakennusprojektin rahankeräyksestä kertova video julkaistiin internetissä sunnuntaina 21.12. ja luovutettiin niin ikään tahojen omaan vapaaseen käyttöön. ”Joulun aika kun on yritysmaailmassa selkeästi hiljaisempaa, ajateltiin käyttää omaa aikaa yhteisen hyvän nimissä. Nämä molemmat kohteet ovat voittoa tuottamattomia tahoja, ja hyvin erilaisilla tavoilla erittäin tärkeitä”, Helomedia Oy:n brand manager Tuukka Tähti kommentoi. ”Tarjosimme työmme täysin ilmaiseksi. Tällä tavalla pystyimme antamaan näille tahoille joululahjan, joka on arvoltaan paljon suurempi kuin pelkkä rahalahjoitus.”

Ahveniston Autourheilijoiden palkitsi pikkujouluissaan Aulangon ulkoilumajalla 5.12.2014 kuluneen vuoden menestyneitä ja ansioituneita jäseniään. AAU painottaa harrastamisen ja menestymisen lisäksi aktiivisuutta ja positiivista otetta autourheilutoiminnassa junioritasolta lähtien. Tunnustusta saivat Aatu Hakalehto, Kaapo Joutvuo, Niklas Mäenpää, Peik Liljendahl, Santeri Savikko, Johannes Perkiö, Kimi Karisto, Kosti Joutvuo, Roope Mäkelä, Eero Saarman, Ville Muilu, Vesa Virtanen, Ninja Hellman ja Kari Lammia.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset