Kaupunkiuutiset

Kulmilta kuultua: Jarkko Kurvinen on Vuoden nuori yrittäjä – Sairaanhoitopiiri palkitsi omiaan

Jarkko Kurvinen vastaanotti Nuoren yrittäjän kannustuspalkinnon yhdessä kumppaninsa Anni Pohjavirran kanssa Hämeen Yrittäjägaalassa Janakkalassa. Kuva Jouni Lehtonen Kuva: Jouni Lehtonen

Hämeenlinnalaisen Plutoni Oy:n yrittäjä Jarkko Kurvinen on palkittu maakunnallisella vuoden nuoren yrittäjän palkinnolla. Palkinto luovutettiin maakunnallisessa Yrittäjägaalassa Janakkalassa.

Nuoren ja toimeliaan yrittäjän takaa löytyy merkittävä yrittäjyystaival.

– Viisitoista vuotta sitten olin juuri suorittanut varusmiespalvelukseni ja elämä edessä. Kun sitä edeltävät kymmenen vuotta oli enemmän ja vähemmän mennyt sosiaalisen median esiasteilla, oli suunta selvä. En uskonut, että voisin löytää työpaikan, jossa voisin toteuttaa haaveeni, joten päätin tehdä sellaisen itse, Kurvinen kuvailee yrittäjyyden ensimetrejään.

Plutoni Oy:n asiakkaina on merkittäviä paikallisia ja valtakunnallisia yrityksiä, joiden markkinointiviestintää ja asiakaskokemusta yritys on ollut kehittämässä. Kurvinen on ollut mukana kirjoittamassa useita alansa tietokirjoja. Ensimmäinen ja heti palkintoja pokannut Blogimarkkinointi julkaistiin kahdeksan vuotta sitten. Tuorein, sarjassaan viides kirja, Paras työpaikka ikinä tarjoilee puolestaan eväitä voittavan yrityskulttuurin luomiseen.

– Niin yrityksen kuin ihmisen pitää uusia haasteensa säännöllisin väliajoin kasvaakseen. Kuihtuminen käy kaikilta itsestään, mutta kasvaminen vaatii tekemistä, palkittu yrittäjä summaa.

Ansioituneimpia asiakaspalvelijoita palkittiin jälleen Potilas ensin -gaalassa

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri palkitsi tiistaina 19. helmikuuta henkilöstöään vuotuisessa Potilas ensin -gaalassa. Nyt kolmatta kertaa järjestetystä palkintogaalasta on syntynyt jo lämminhenkinen perinne, jossa jaetaan tunnustusta talon sykähdyttävimmille asiakaspalvelijoille.
Vuoden 2018 Potilas ensin -palkintojen Henkilöt-sarjassa palkittiin iloinen ja empaattinen sairaanhoitaja Merja Viitasaari ja ammattitaidosta sekä ihmisten kohtaamisesta kiitosta saanut ortopedi Jyri Koort.
Kolme eniten ääniä saanutta yksikköä olivat päivystysklinikka, lastenpsykiatria ja korva-, nenä- ja kurkkutaudit.
Työntekijöiden esittämänä Vuoden mahdollistajina palkittiin röntgenin osastonsihteeri Mari Hälvä ja turvallisuuspäällikkö Petri Vikstedt.
Vuoden 2018 potilasturvallisuuskilpailun voitti osasto 6B. Vuoden kouluttajayksikkönä palkittiin hoitotyön johdon esityksestä leikkaus- ja toimenpideyksikkö .
Kunniamainintoja saivat potilasasiamies Tiina Ketola-Mäcklin sekä sairaanhoitajat Pipsa Wessman osasto 4B:ltä ja Milla Tenhunen osasto 5B:ltä. Lääkäreiden valitsemana Vuoden kouluttajalääkärinä palkittiin nefrologian erikoislääkäri, dosentti Petri Koskinen.

Kunniakirjoja ja palkintosadetta riitti laajalle joukolle sykähdyttäviä asiakaspalvelijoita tämänkin vuoden Potilas ensin -gaalassa. Kuva: Senni Luttinen

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset