Kaupunkiuutiset

Kulmilta kuultua: Lulu ranne pääsi isolla autolla isolle kirkolle ja Kristalli juhli muotinäytöksellä

Lammilainen kuljetusyrittäjä Janne Salomaa tarjosi kyydin kansanedustaja Lulu Ranteelle. Kuva: Pia Vuori

Salomaan Sora oy:n kuljetusyrittäjä Janne Salomaa Lammilta tarjosi kuljetuksen kansanedustaja Lulu Ranteelle (ps.). Ranne hyppäsi rekka-auton kyytiin 4.9. ja sai kyydin eduskuntatalon eteen Helsinkiin.
Syysistuntokauden ensimmäisenä päivänä Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry tempaisi ja kuljetti kansanedustajia jäsenyrittäjiensä voimin isojen ajoneuvojen kyydissä heidän työpaikalleen.
SKAL ry on nimennyt jokaiselle kansanedustajalle oman kuljetusyrittäjäkumminsa, jo vuodesta 2011 alkaen.
Kummikuljetusyrittäjät ovat SKAL ry:n ja koko kumipyöräliikenteen tärkeä linkki päättäjiin. He voivat välittää kansanedustajalleen käytännön tietoa siitä, millaisia seurauksia lakialoitteista on parhaimmassa tai pahimmassa tapauksessa.

Fall´n love -muotinäytöksessä esiteltiin muun muassa ilta- ja juhlapukuja. Kuva: -
Fall´n love -muotinäytöksessä esiteltiin muun muassa ilta- ja juhlapukuja.

Kristalli juhli muotinäytöksellä

Hius- ja kauneushuone Kristallin yrittäjä Arja Salmenoja järjesti kumppaneidensa kanssa Fall´n love -muotinäytöksen. Salmenojan mukaan idea tuli asiakkaiden toiveista, että olisi näytös, jossa yleisö näkisi myös meikkausta ja kampausten tekoa. Fall´n love -näytöksessä Eräs Teatterilla lavalle pääsivät paitsi mallit myös jokaisen alan ammattilaiset. Meikkiä tehtiin yleisön edessä ja kampaamon ammattilaiset pääsivät tekemään kampauksia ja laulamaan yleisölle.

Paikalla oli noin 70 henkeä ja katsomo oli loppuunmyyty. Mukana olivat meikkaaja Annika Hietanen, kampauksista vastasivat Arja, Maija, Milla ja Pinja. Vaatteet olivat Butik Moonista, Jasmiinasta ja Valiomiehestä. Livelaulusta vastasi Maija Kurikka ja tanssista Anniina Salo ja Teemu Kurki. Visuaalisesta ilmeestä ja koreografiasta vastasi Jaana Ahlholm. Muotinäytöksessä juhlittiin myös 5 vuotta täyttävää Kristallia. Salmenoja toivoo, että muotinäytöksestä tulee vuosittainen perinne.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset