Kaupunkiuutiset

Kummikapteenit johtivat taas joukkueitaan lastenosaston hyväksi

Lastenklinikoiden Kummit ry:n golfturnaus järjestettiin perinteiseen tapaan Vanajanlinnalla viime torstaina. Mukaan ilmoittautuneet joukkueet saivat rivejään vahvistamaan kummipelaajan, joita tänä vuonna olivat Vicky Rosti, Juhani Tamminen, Pirjo Nuotio, Jari Isometsä, Pepe Willberg, Marko Tuulola, Anna-Liisa Tilus, Kaarina Suonperä, Jaana Puupponen ja Erkki Liikanen.

Kummit Golfia on pelattu vuosituhannen vaihteesta saakka ja entinen uutisankkuri Pirjo Nuotio on ollut mukana alusta lähtien.

– Minähän olen täältä kotoisin ja äitini asuu edelleen Hämeenlinnassa, joten olen kätevä ihminen puuhaamaan kaikenlaista kummitoimintaa tällä suunnalla, Nuotio sanoo.

– Olen ollut mukana pari kertaa juontamassa Pieni ihme -hyväntekeväisyysmuotinäytössä, jossa on ollut mukana paikallisia yrityksiä.

Laulaja Pepe Willbergin golftaidoista ei ole paljonkaan tihkunut tietoa julkisuuteen.

– Olen pelaillut golfia aika kauan, kun Aaltosen Vesa huijasi minut kerran Espanjassa kokeilemaan, Willberg kertoo.

– Golfaan vaihtelevalla tahdilla ja menestyksellä. Ei minua oikein harrastajaksi voi sanoa, mutta pystyn osallistumaan tällaiseen tapahtumaan.

Vicky Rostin rakkaus lajiin sen sijaan on tullut selväksi ja hän kertoo pelaavansa parhaimmillaan 100 kierrosta vuodessa. Kummit Golfissa hän on käynyt useita kertoja.

– Tämä on hieno tapahtuma, jossa näkee kollegoja. Pelimuotokin on kiva, eikä liian tiukkapipoinen.

– Linna Golf on aivan huippukenttä ja koko miljöö on upea. Ja vaikka klubitalo on hulppea, meininki ei ole elitistinen vaan mukavan rento.

Kilpailun tuotot käytetään Kanta-Hämeen keskussairaalan lastenosaston hankintoihin. Tapahtuman pitkäaikainen puuhamies kaipasi ensi vuodeksi lisää osallistujia hyvää tekemään.

– Tänä vuonna oli mukana 11 joukkuetta, mutta paljon enemmän mahtuu porukkaan, Pentti ”Pikku-Pena” Nyholm kannustaa.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset