Kaupunkiuutiset

Kummituksia ja kurpitsoja ARX-talossa

Halloween-kausi huipentuu ARX-talon Kauhu-ARXantai-tapahtumaan, jossa tasapainoillaan kauhunsekaisissa tunnelmissa. Yli seitsemänvuotiaille on tarjolla hurjan arvoitukselliset kauhukierrokset, joissa selvitellään yhdessä, kuka metelöi ARX-talossa öisin ja maistellaan kammottavia kummitusten herkkuja. K7-kierroksille mahtuu rajoitettu määrä osallistujia, ja ennakko-ilmoittautumiset alkavat ARX-talon ala-aulassa klo 10. Alle kouluikäisten työpajoissa pikkukurpitsat ja keppikummitukset valtaavat näyttämön.

Tutut keittiöesineet muuttuvat satuhahmoiksi ja saippuakuplat täyttäväksi puuroksi, kun Sari Tupamäki vatkaa tiskipaljusta tarinoita, joiden luomiseen yleisökin pääsee osallistumaan.

Teatteri IlmiÖ:n Satuvatkain-esitykset nähdään klo 11 ja 13. Esityksissä matkataan mökin pihalta kaukaisen kuningaskuntaan, hurjan lohikäärmeen vuorelle ja lopulta vuolasta virtaa pitkin kolmen pukin kedolle. Esitys soveltuu 2-6-vuotiaille perheineen, ja sen kesto on n.40 min.

Luotsin pukuvuokraamo on koonnut mahtavan kokoelman kummitteluasuja, joita pääsee myös kokeilemaan. Karmaiseva kuvausseinä on valmiina kuvauksia varten! Galleria ARXissa Kettukin näyttely esittelee hurjia ja hilpeitä tekstiilitekniikoilla toteutettuja teoksia tanskalaiselta Kenneth Rasmussenilta ja turkulaiselta Miia Ruohoselta. Elämystila Mini-Muussa tutkimusretkiä tehdään niin ilmassa kuin veden alla. Art Café Intolassa on mahdollista nauttia makoisat kummitusherkut, mehut ja kahvit. Nyt kun vielä saa pukeutua halloween-asuun, niin kannattaa pukeutua! Tervetuloa koko perheen tapahtumaan! Ohjelmasisältö on maksuton.

• Kauhu-ARXantai ARX-talossa, Keinusaarentie 1, la 5.11. klo 10–14.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset