Kaupunkiuutiset

Kuntoilijoille nyt 
lähes tuplasti tilaa

Tuulosen hyvinvointikeskuksen kuntosali laajeni. Uuden laajennusosan myötä kauppakeskus Tuulosessa sijaitseva Fitnesstudio miltei kaksinkertaisti tilansa – kaikkiaan neliöitä on nyt kuntoilijoiden käytettävissä lähes 500.

Yrittäjä Seppo Pellikka aloitti kuntosaliyrittäjänä Tuulosessa kolme vuotta sitten. Hyvinvointikeskuksen kokonaisuuteen kuuluu kuntosalin lisäksi Kauneus- ja jalkahoitola, Hiusstudio, fysioterapeutti ja hieroja.

Vaikka kuntosali on jo vakiinnuttanut asemansa, ei Pellikka ole jäänyt laakereilleen lepäämään.

– Olen uudistanut tilaa ja hankkinut uusia laitteita. Viimeisin uudistus on tämä laajennusosa.

Pellikan mukaan kävijämäärät kauppakeskuksessa ovat oikein hyvät – Hanssin-Jukka veti kesällä hyvin väkeä. Kuntosalin asiakaskunnasta pääosa tulee kuitenkin lähialueilta, Lammilta, Tuuloksesta ja Hauhon Eteläisistä.

– Kuntosalitoiminnalle paikalliset ihmiset ovat tärkeitä, joten syksy ja sydäntalvi ovat kesää paremmat sesongit, yrittäjä pohtii.

Toiveissa olisi saada uutta käyttäjäkuntaa myös Hauhon kirkolta sekä Hämeenkoskelta.

–  Haluan toimia asiakaslähtöisesti ja olen pyrkinyt toteuttamaan asiakkaiden toiveita. Täällä laitakaupungilla asiakaslähtöisyys korostuu, Pellikka tietää.

Hän on yrittäjänä tyytyväinen kauppakeskuksen toimintaan.

– Tämä on hyvä paikka. Toiminnan kannattavuus on kiinni omasta tekemisestä.

Hyvinvointikeskuksen kuntosali sisältää lähes 50 laitetta ja 120 neliön ryhmäliikuntatilan. Uusi laajennusosa paransi kuntosalin toimintaa oleellisesti, sillä vapaat painot ja niillä tehtävät toiminnot siirtyivät uudelle puolelle, mikä toi tiloihin kaivattua väljyyttä. Laajennusosassa on myös uusi crosstraining-teline.

– Nyt täällä pystyy tekemään toiminnallista lihaskuntoharjoittelua täysipainoisesti, kun sille on oma alue.

Personal trainerit Sami Tomann sekä Sirkku ”Sike” Järvinen ohjaavat tarvittaessa laitteiden käytössä. Personal trainer Pauliina Turpela puolestaan vetää ryhmäliikuntaa kaksi tuntia viikossa. Nyt syksyllä Tomann vetää uutuutena crosstraining-kursseja, jotka starttaavat 7.9.

– Kuntosalin pitämisessä palvelu korostuu. Meillä ohjausta saa aina sen mukaan, mitä haluaa. Myös salille tulemisen kynnys on täällä matala – tänne ovat tervetulleita kaikki.

Ryhmäliikuntatila on vuokrattavissa tarpeen mukaan. Lisäksi tarjolla on kokous- ja saunatilat sekä erilaisia hyvinvointiin liittyviä palveluita.

– Täällä on hyvät mahdollisuudet järjestää vaikka yritysten tyky-päiviä, Pellikka vinkkaa.

Uuden laajennusosan avajaisia vietettiin lauantaina 27.8. Kuntosali on avoinna avainkortilla joka päivä klo 6–23, palvelutiski ma–to klo 11–18, pe klo 11–16, sekä sopimuksen mukaan.

– Olen tosi tyytyväinen, nyt tämä konsepti on sellainen, kuin olen ajatellutkin, Pellikka summaa.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset