Kaupunkiuutiset

Kurssin avulla tietokone tutuksi

Jos tietokoneen käyttö tuntuu hankalalta tai jopa täysin vieraalta, Hämeenlinnan pääkirjaston verkkostarteista löytyy apu. Verkkostarteissa opetellaan tietokoneen käyttöä alusta alkaen ja tutustutaan mm. internetiin, sähköpostiin ja tekstin kirjoittamiseen. Aivan aloittelijoille, jo hieman osaaville tai jo peruskäytön hallitseville on omat ryhmänsä. Startit pidetään pääkirjaston atk-luokassa keskiviikkoisin 4.2. alkaen. Kurssi sisältää viisi kahden tunnin opetuskertaa.

Tämän kevään verkkospurttien aiheina ovat kuvat kamerasta käyttöön, tablettitietokoneen hankinta, iPadin tehokäyttö, kuuntele ja lataa musiikkia netistä, bloggaaminen ja vloggaaminen, tiedonhaku internetistä sekä tietoturvaa ja nopeutta kotikoneelle. Verkkospurtteihin voi ilmoittautua vain yhteen tai vaikka kaikkiin. Spurtit järjestetään maanantai- ja tiistai-iltaisin pääkirjaston atk-luokassa 23.2. alkaen.

Kursseille ilmoittaudutaan pääkirjaston infopisteessä 18.1. mennessä (Lukiokatu 2, puh. 03 621 3040, sposti: kita@hameenlinna.fi). Jokaiselle kurssille voidaan ottaa enintään 10 henkilöä, joten tarvittaessa osallistujat arvotaan. Kurssit ovat maksuttomia.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset