Kaupunkiuutiset

Kuudetta kertaa pimeää kauppaa

Pimeän kaupan illan ideana on, että keskustan kauppa- ja palvelualojen liikkeet saavat pitää ovensa avoinna poikkeuksellisesti kello 22:een. Illan kruunaa Hämeensaaressa järjestettävä ilotulitus klo 21.50.Pimeän kaupan iltaan kuuluvat mojovat erikoistarjoukset. Kauppaa on aikaisemmissa tapahtumissa käyty ennätyksellisen vilkkaasti, joskus jopa joulumyynnin tahtiin.

Keskustalon perinteisessä tapahtumaillassa on tarjolla muun muassa lasten talutusratsastusta, grillimakkaroita ja vohveleita, musiikkiesityksiä ja kädentaitajien myyjäiset. Myös Pelastusarmeija on paikalla kahvin, keksin ja karkkien kera.

Kauppakeskus Tavastilassa kuvataan illan aikana musiikkivideota, johon yleisö voi päästä mukaan. Tuomo Salmelainen & Helsinki Unplugged -bändin musiikkivideon ”Onnelliset” kuvaukset alkavat klo 18. Tuomon uutta musiikkivideota kuvataan Tavastilassa pitkin iltaa. Lisäksi Tuomo hypähtää lavalle esittämään muutaman biisinsä. Lasten uudessa leikkipaikassa järjestetään kasvomaalausta.

Kauppakeskus Goodmanissa on myös lapsille kasvomaalausta, naamareita, taikaa ja satuhahmoja. Close-up taikuri Tuovinen taikoo illan aikana yleisön keskellä ja Jenni Peikko vääntelee ilmapalloista vaikka mitä. Lapsilla on myös askartelumahdollisuus ja Herra Hakkarainen haahuilee tuttuun tyyliinsä missä sattuu ja milloin sattuu.

Tapahtuman on ideoinut Hämeenlinnan kaupunkikeskustayhdistys yhteistyössä yrittäjien kanssa.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset