Kaupunkiuutiset

Kyläpalvelupäivä tuo palvelut kylälle

Etelä-Hattulan kylätalona toimivassa Kouvalan maamiesseurantalossa järjestetään ensi lauantaina kyläpalvelupäivä. Talolla on silloin mahdollista ruokailla, ja yhdistyksen pop up -kahviosta voi ostaa soppalounasta sekä suolaisia ja makeita leivonnaisia.

Talolla voi tutustua kahteen hyvinvointiyrittäjään, jotka jatkossa ovat valmiita tarjoamaan palvelujaan alueella. Hieroja Sari Suokolle voi varata päivään hieronta-aikoja. Suokolla on jo aikaisempaa kokemusta Nummenkylän kylätalolta, jossa hän käy säännöllisesti hieromassa. Jalkahoitaja Taina Jokinen ohjaa kyläpalvelupäivänä virkistävän varvasjumpan ja kertoo jalkojen itsehoidosta.

Seurantalon salissa on myynnissä hyvinvointituotteita ja muutakin. Myyntipöytiä voi vielä varata. Päivään voi tulla myös vain katselemaan ja tutustumaan.

Kyläpalvelupäivän tarkoitus on tuoda palvelut tulevat asiakkaiden luo kylätalolle. Samalla tavataan toisia kyläläisiä ja tutustutaan uusiin.

Tapahtuman järjestää Etelä-Hattulan maa- ja kotitalousseura sekä Hämeen Kylät ry:n Omalta kylältä Hämeessä -hanke.

Hämeenlinnan Nummenkylässä kyläpalvelupäivä järjestetään 18.11. Hämeenlinnan Kaloisilla kyläpalvelupäiviä on järjestetty keväästä lähtien.

Etelä-Hattulan Kyläpalvelupäivä, Kouvalan maamiesseurantalo, Hyrvälänt. 771, Hattula, la 14.10. klo 10–14.

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset