Kaupunkiuutiset

Kylliksi kykyjä -tapahtumalla tukea lapsille

Vanajan kirkossa järjestetään Kylliksi kykyjä -hyväntekeväisyystapahtuma ensi perjantaina. Tapahtuma tukee Hope-yhdistyksen kautta vähävaraisten lapsiperheiden lasten harrastamista paikallisesti.

Esiintymään ovat lupautuneet pianisti Erkki Korhonen, Tuomas Nikkanen & Riitta Muikku Duo, La Harim, laulaja Mihwa Park-Jakobson ja pianisti Christian Freund, viulisti Sari ja sellisti Matti Vuoristo, Seija ja Pertti Puusaari, Päivi ja Ismo Valkoniemi Samaria ry:stä, ohjaaja Arto Myllärinen, näyttelijät Arja ja Matti Nurminen, ”akkapakkalaiset” Neea Viitamäen kera, Outi Maria ja Markku Aaltonen-Leijon, Ida Bois, Sissi ja Heikki Uusikylä, Liisi-Mari Kupiainen, Nina Siekkinen, Kauko Niinimaa kappaleellaan, Mia Joki, sekä kokoonpano Malena Lehtimies, Mirja Lassila ja Kirsi Kniivilä.

Puheen pitää Vanajan vankilan johtaja Kaisa Tammi-Moilanen.

Tapahtuma päättyy ehtoollishetkeen jossa palvelevat papit Mirja Lassila, Kirsi Kniivilä ja Meri Tirroniemi. Ehtoollisen musiikista vastaa kanttori Markku Sintonen ja Vanajan kirkon kuoro. Ehtoollishetki päättyy Mika Juppalan laulamaan Herran siunaukseen.

Ennen tapahtumaa on tarjolla Vanajan seurakuntakodilla tarjolla puuroa ja hernekeittoa, ja tapahtuman jälkeen vielä kahvit.

Tapahtuman järjestää Kylli Kylliäinen, joka viettää samalla 60-vuotisjuhliaan, ja toivoo, että tapahtuma on tuoksuton, kukaton ja ”siaton”.

Ilmoittautumiset tekstiviestillä, puh. 050 5556075, tai facebookissa. Lämpimästi tervetuloa.

Kylliksi kykyjä -hyväntekeväisyyshappening Vanajan kirkossa perjantaina 26.8. klo 18.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset