Kaupunkiuutiset Lammi

Lammi-viikko tarjoilee taidetta, urheilua, tietoa ja toimintaa

Taiteenlajit ovat hyvin edustettuna koko Lammi-viikon ajan. Varsinaisena avauspäivänä maanantaina vauvaperheitä hemmotellaan Hämeenlinnan kaupunginteatterin Toukkaset-vauvateatteriesityksellä. Kuva: Muu
Taiteenlajit ovat hyvin edustettuna koko Lammi-viikon ajan. Varsinaisena avauspäivänä maanantaina vauvaperheitä hemmotellaan Hämeenlinnan kaupunginteatterin Toukkaset-vauvateatteriesityksellä. Kuva: Muu

Järjestyksessään 10. Lammi-viikko on monipuolinen kattaus erilaista toimintaa ympäri Lammia, joista ohessa poimintoja.

Lammi-viikon 19.–25.8. aikana nautitaan muun muassa teatterista, runonlausunnasta, musiikista, kuvataiteista sekä tekstiili- ja valotaiteesta.

Viikon urheilulajit ovat tänä vuonna kävely, pickle-ball ja pesäpallo. Luvassa on myös tutustumista Lammin historiaan ja luontoon.

 

Viikko käynnistyy maanantaina Hämeenlinnan kaupunginteatterin vauvateatteriesityksellä Lammin kirjastossa sekä Lammi-viikon avajaistilaisuudella Peltolehdon talossa, jotka molemmat alkavat kello 17. Kello 18 Peltolehdon talossa kuullaan Pauli Riihilahden luento Lammin juutalaisista.

Tiistaina ohjelmassa on kävelytesti Untulan kentällä ja keskiviikkoiltana Kuusimäessä muistellaan vanhan sairaalan historiaa. Torstaina Konnarin koulun liikuntasalissa testataan uutta pickleball-lajia ja Evonkävijät avaavat syyskautensa Kalevanpuistossa.

 

Perjantaina Lammin torilla alkaa toritapahtuma kello 16. Perinteinen kirkkokonsertti huippuesiintyjin starttaa kello 18. Illan pimetessä entisellä kunnantalolla käynnistyy Lux Lammi – iloa ja valoa Lammille -tapahtuma ja Ormajärven lintulavalla bongaillaan lepakoita kello 21 alkaen.

Lauantaina ohjelmassa on perinteistä pesispuulaakia sekä kävelyretki.

Lammi-viikon päätöspäivänä sunnuntaina on luvassa hautausmaakävely kello 11.30 ja tapulisoitto kello 12.30. Lammi-viikon päätöskaronkkaa vietetään Peltolehdossa kello 16 alkaen.

 

Lisätietoa Lammi-viikon tapahtumista löytyy Hämeenlinnan kaupungin nettisivuilta sekä Facebookista.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset