Kaupunkiuutiset

Länsilaidalle aamukahvila

Hämeenlinnan kaupungin länsipuolen ensimmäinen aamukahvila avaa ovensa ensi maanantaina Sammontiellä liikekeskuksessa. Tekes Pizza vaihtoi nimensä Heiman´s Cafeksi ja laajensi toimitilojaan sekä palvelutarjontaansa.

– Idea aamukahvilan avaamisesta tuli asiakkailta. Kaupungin tällä laidalla ei ole aikaisemmin ollut perinteistä kahvilaa. Kun saimme lisää tilaa, päätimme avata ovet aikaisemmin heti aamusta, yrittäjä Heiman Khezri kertoo. Sinan Tas on vuodesta 2007 toiminen yritykseen toinen omistaja.

– Alkuun tarjoamme kahvia, teetä, tuoreita sämpylöitä ja pullia, mutta lähitulevaisuudessa laajennamme aamutarjontaa vahvemmin aamiaisen suuntaan, Heiman Khezri kertoo.

Hieman kauempana tulevaisuudessa on vielä lounaslinjaston rakentaminen ja sitä kautta palvelutarjonnan laajentaminen.

Yrittäjät sanovat kilpailevansa jatkossakin erityisesti laadulla ja hyvällä palvelulla, ei välttämättä aina hinnalla.

– Teemme mahdollisimman paljon itse aina leivästä alkaen. Pyrimme hankkimaan tuotteet läheltä ja tietysti suomalaista alkuperää olevista raaka-aineista. Raaka-aineiden alkuperä on aina tiedossamme, Heiman Khezri linjaa toiminta-ajatuksen.

Kanta-asiakkaiden avustuksellakin sisätiloiltaan uusitussa kahvila-pizzeriassa on nyt noin 50 asiakaspaikkaa, eli kaksinkertainen määrä entiseen verrattuna. Sisustus muuttui remontissa nykyaikaiseksi ja tyylikkääksi.

Heiman´s Cafe on avoinna ma-pe klo 6.30–22, la-su klo 11–22.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset