fbpx
Kaupunkiuutiset Hämeenlinna

Lasten Liikunnan Tuki kannustaa kaikenikäiset liikkumisen pariin – Matalan kynnyksen kesätoiminta sopii kokemattomillekin

Kesätoiminnasta voi löytyä innostuksen kipinä uuteen harrastukseen. Kuva: Muu
Kesätoiminnasta voi löytyä innostuksen kipinä uuteen harrastukseen.

Lasten Liikunnan Tuki ry innostaa tänäkin kesänä niin lapsia kuin aikuisia liikkumaan erilaisten kesätoimintojen parissa. Yhdistyksen tavoitteena on tarjota monipuolista, hauskaa, liikunnallista tekemistä lapsille ja nuorille, lapsiperheille ja aikuisille koulujen loma-ajalla.

Toiminta on niin kutsuttua matalan kynnyksen toimintaa – mukaan voi mennä ilman aiempaa kokemusta tai osaamista. Lisäksi tarjotaan turvallinen ja mielekäs kesätyöpaikka nuorille toimintojen parissa.

 

Viime kesänä aloitettu Liikuntapassi toiminta on tarkoitettu 7–13-vuotiaille. Toimintaan voi osallistua oman innostuksen ja kiinnostuksen mukaan. Liikuntapassin toiminta sijoittuu pääasiassa Pullerin Urheilupuiston alueelle, joitakin kerhoja on myös lähiliikuntapaikoilla.

Osallistuminen on helppoa – Liikuntapassia näyttämällä voi osallistua kaikkiin haluamiinsa liikunta- ja lajikerhoihin kesäkuun ajan. Tarjolla on muun muassa pesäpalloa, säbää, cheerleadingia ja parkouria.

 

Alle kouluikäisille on tarjolla liikuntapäiväkerho- sekä liikuntaleikkikoulu- toimintaa. KesäPeuhula ja KesäLiikkari toimivat kesäkuun ajan Tavastia Areenalla ja lähiympäristössä. Toiminta kehittää lasten motorisia ja sosiaalisia taitoja sekä herättelee oppimisvalmiuksia hauskojen liikunnallisten leikkien kautta.

Toiminnallista kesä -päiväleiritoimintaa 6-10-vuotiaille järjestetään Hämeenlinnan yhteiskoululla sekä Nummikeskuksella kesäkuun ajan. Toiminta on kokopäivähoitoa, joka sisältää lounaan, välipalan sekä erilaisia ohjattuja ja omatoimisia aktiviteetteja palloilusta luontoliikuntaan.

 

Tämän kesän uutuutena myös aikuisille on suunniteltu omia kuntoliikuntatunteja. Kesäkuun ajan viikoittain vaihtuvasta lukujärjestyksestä voi poimia itseään kiinnostavat tunnit ja mennä mukaan helposti kertamaksulla ilman erillistä ilmoittautumista. Tarjolla on maistiaisia aikuisten syksyn liikuntatarjonnasta aina luontoliikunnasta kehonhuoltoon.

Perheitä liikutetaan kesäkuussa kolmena perjantaina suosittujen Touhupäivien merkeissä. Touhupäivät järjestetään Elenia Areenalla sekä Salibandy-hallilla. Tapahtumissa voi kokeilla erilaisia liikuntavälineitä ja pitää hauskaa koko perheen voimin.

 

Yhdistys tarjoaa noin 30 hämeenlinnalaiselle 15–18-vuotiaalle nuorelle kesätöitä liikunnallisten toimintojen parissa. Kesätyöllistäminen toteutetaan yhteistyössä Hämeenlinnan kaupungin kanssa. Nuoret pääsevät hyödyntämään omaa lajiosaamistaan sekä ohjaamaan ryhmiä yhdessä koulutettujen vastuuohjaajien kanssa.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja: www.lastenliikunnantuki.fi

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset